Mate nekdo realne zkusenosti s toudle "enduro" helmou? NOX - N 731 enduro - sluneční clona
Uvazuju o koupi enduro helmy s plexi a slunecni clona je pro me +, protoze nosim diopricke bryle a cocky bouzel nesnesu.
Vim ze se tu tak 1-2roky zpet resila, ale jen v teoreticke urovni.
3/6 Marines SEMPER FI
tak reknu t i to asi tak s helmou nema skusenosti ani s jednou , ale jelikoz jsem nikde nenasel v popisech kolik vazi a kdyz vezmu i tu cenu tak to bude tezka krava nejmim 1700g stejne jak ta ROCC 770 a ver ze to na enduro helmu je dost , ja se taky rozhodoval zda se clonou nebo a nakonec zvytezila bez clony prave kvuli vaze
jinak ja mam dve helmy jednu na delsi a dlouhe vylety to je vyklapecka a pak na enduro jednodenni vejlety a to je enduro helma jen s plexi
Upravil schrek dne 06.02.2013 17:48
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Tak vaha 1700g mi nevadi protoze tu mam i ted nepocituju, ze by me krk bolel. Kdyz se podivam na vahu Uvex Enduro co tu kazdej chvali tak ta ma cca 1500g a je bez clony, takze ten rozdil bych pripsal clone a mechanismu.
Helmy z karbonu a nebo X-551, Arai apod jsou trochu v hodne jine cenove relaci.
3/6 Marines SEMPER FI
Jsi na omylu kazdej chvali Uvex Enduro Carbon a ta mam v male velikosti 1090g a ve velka 1190g
Upravil schrek dne 06.02.2013 19:38
Čeština můj koníček
Precti si jeste jednou co pisu!
Psal jsem ze tu kazdej Uvex chvali a ne hani ;-). Vahu jsem psal u normalni a jak si prectes dal, tak jsem psal, ze karbon je v jine cenove nabidce. Je jasny ze karbon bude vzdy lehci, ale taky bude vzdy 2-3x drazsi a tolik za helmu davat nehodlam
3/6 Marines SEMPER FI
Ja sen nenapsal ze ji nekdo hani ja sme akorat opravil tvou nepresnost kazdej tu totiz chvali Uvex Enduro carbonovou ne tu obycejnou i kdyz se taci najdou taky.
Jinak tve pohnutky presne chapu ja taky nechtel davat za enduro helmu do lesa majlant proto jsem koupil statrsi BMW Enduro za 2800,-
Jinak pokdu ti jde o helmu o pravdu do lesa atd tak nepotrebujes clonu , ale chapu jestli to mas na delsi streky atd tak je to nutnost, ja bych zas na desi trasy enduro asi nechtel a radeji vyklapecku , jenze ta se s enduro ksiltem nedela a delat asi nidky nebude
Upravil schrek dne 06.02.2013 19:40
Čeština můj koníček