Vypadá fakt pěkně, černý sedlo k tomu doladit jak psáno výše a není co řešit. Z mých zkušeností je i prodejce dost v pohodě. A jestli nechceš tu mřížku na světlo, zbavím Tě jí.
vevis: abs bych na ni chtel, uz sem ho zazil na silnici a je to dobra vec...
vis ze ho nema nebo usuzujes ze neni zmineno v inzeratu ? na to se urcite preptam...
a proc je nevyhoda mit 2svicky na valec, neni to spolehlivejsi ?
Podle fotek neni na prednim kole abs krouzek.Ta dvousvicka neni tragedie,ale ty civky tam drive ci pozdeji odejdou.Moto je ale jakz takz pojizdne a kdyz je vymenis,tak jsou uz udajne inovovane a nemel by byt problem.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
spaca napsal:
vevis: abs bych na ni chtel, uz sem ho zazil na silnici a je to dobra vec...
vis ze ho nema nebo usuzujes ze neni zmineno v inzeratu ? na to se urcite preptam...
a proc je nevyhoda mit 2svicky na valec, neni to spolehlivejsi ?
ABS nemá... to poznáš jednoduše, že na předním kole na levý straně neni ABS kroužek...
co se dvousvíček týče, říká se, že odcházej cívky, ale to bych tak horký neviděl
mě osobně by vadilo, že za ty prachy nemá ABS, i když nablejskaná je pěkně... na druhou stranu s tim naleštěnim, kdo to umí dokáže nemožný
jardajerman@seznam.cz
usuzuje podle toho že nemá abs kroužky a svíčka navíc asi špatná není ale je to další věc co se může vysrat
všichni byli rychlejší
Upravil maqrtek dne 08.04.2013 22:19
In pivo veritas!
Spaco..Motorka je moc pěkná, já být na tvém místě, tak do ni jdu a nečekám zda ji někdo nevezme dřív. Časem sám nejlépe poznáš, zda je třeba něco tunit či ne. To už je silně individuální
všude dobře.....doma GSA