Tak jsem dneska čistil nakoupené zadní světlo na mé BMW 1100 GS . A ejhle ! výrobce : Made in Slovakia!! Naši bratia...stejně by ti Němci bez nás byli v pr...:-)
Upravil stenlybmw dne 19.04.2013 19:42
Stenly- motocyklista varnsdorfský
stenlybmw napsal:
Tak jsem dneska čistil nakoupené zadní světlo na mé BMW 1100 GS . A ejhle ! výrobce : Made in Slovakia!! Naši bratia...stejně by ti Němci bez nás byli v pr...:-)
Sem tam se však i chybička vloudí.., v zimě jsme dobývali čerpadlovou přírubu z bráchovy výroční 1150, jelikož mu začal vykapkávat benzín. Nalezli jsme dírečku v průchodu paliv. trubičky - nedoletovaný spoj. Fakt tam toho pájení kousíček chyběl. Dost těžko si vysvětlit, proč se to prjevilo až po deseti letech provozu. Snad to držela glazura z obalované tvrdé pájky a ta odprýskla Ale proč se o tom zmiňuju - při tom hledání příčiny úniku jsme našli vyraženou etiketu WDO - CZ. Kupodivu pocity hrdosti to ani v jednom z nás nevzbudilo
Waltr napsal:
Ano led blinkry, Osmička Hadice řetěz ČR
krabici od ČZ řetězu jsem viděl válet se i tady v marocké garáži
ne vsechny osmikila maji CZ retezy.
Byla tam i nejaka italie (nevzpominam si na znacku).
NICMENE BYLA NA NE SVOLAVACKA... BMW nakoupilo nejaky ultrashity navic.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Rámy na f800 benteler dobříš. Podvozkove díly na auta bmw mubea žebrák. Viděl sem na vlastní oči výrobu a já řku nechtěl bych tam makat.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
stenlybmw napsal:
stenlybmw napsal:
stenlybmw napsal:
No já mám na zadní světle R1100GS Made in Austria
No neke...fotku!!!
Je to asi veselý příběh...Moje původní světlo bylo made in Austria, to jsem rozbil. Joe mi poslal jeho, taky Made in Austria..Před měsícem jsem jedno koupil na Ebay z Německa..Made in Austria... A minulý týden jsem ještě jedno výhodně koupil na Ebay ..a POZOR!!! z Rakouska ..a... Made in Slovakia....kur.wa arbeit... ser.em na to vlákno, maj v tom bordel...:-)