cau,sim vas to zabzuceni kdyz se zapne
ABS pri rozjezdu,obcas to slisim i pri razeni normal pri jizde,je to ok nebo zle,,dik
Upravil tomikanec dne 14.08.2013 08:27
Podle manualu se ABS kontroluje kazdych par minut, mylsim 15. Takze bych rekl ze to je normalni. Ja to nejcasteji slysim kdyz se rozjizdim z krizovatky. Pocas jizdy ne, on ten boxer je jaksi hlucny
tomikanec napsal:
no to cvaknuti maslim,,,to slisim i nekdy kdyz treba radim za jizdy,ale kontrolky se nerosvicuji,ty zhasnou po rozjezdu, a co by bylo spatne..
Slyšim napsané s "i" ??? tak to už fakt sorry.. to je mazec..
tomikanec napsal:
no to cvaknuti maslim,,,to slisim i nekdy kdyz treba radim za jizdy,ale kontrolky se nerosvicuji,ty zhasnou po rozjezdu, a co by bylo spatne..
tomikanec napsal:
Sem už vyděl horší věci
jsy mněl napsat "vjeci".. aby to bilo autentyckí..
tomikanec napsal:
Sem už vyděl horší věci
jsy mněl napsat "vjeci".. aby to bilo autentyckí..
Jen tak pro info, posledni typy s ABS uz to maji udelane asi jinak co?Ja mam 1150ADV 2005, ale zacne cvakani,chrasneni pri rozjizdeni se nekona.PS. Vsechno mi funguje, jen pro info, jestli je to tam opravdu jinak....???
I pád na hubu je pohyb kupředu
Na 2005 mi to necvakalo, žádný slyšitelný zvuk. U 2003 zachrastění že by se nezkužený vyděsil. Za jízdy nic a nejsem si vědom, že by to mělo být normální.
Pravopis je dnes humus a je mi divné, že lidem nevadí jak se prezentují, ale taková je bohužel doba. Musím ale uznat, že pár takových znám osobně a jsou to bezva kluci. Až bude těchhle lidí ještě víc, změní se pravidla českého pravopisu a pak my hnidopiši uvidíme, kolik bylo kolem nás vizionářů...:-)
[quote]Ivan napsal:
Na 2005 mi to necvakalo, žádný slyšitelný zvuk. U 2003 zachrastění že by se nezkužený vyděsil. Za jízdy nic a nejsem si vědom, že by to mělo být normální.
Pravopis je dnes humus a je mi divné, že lidem nevadí jak se prezentují, ale taková je bohužel doba. Musím ale uznat, že pár takových znám osobně a jsou to bezva kluci. Až bude těchhle lidí ještě víc, změní se pravidla českého pravopisu a pak my hnidopiši uvidíme, kolik bylo kolem nás vizionářů...:-)[/quote
jj.. 2002 ..zvuk při rozjezdu, jak když zapomeneš sklopit stojánek .. za jizdy nic ..
(ch)stepan
Otázka zní, zda je normální aby se ABS zvukově projevovalo i za jízdy podobným způsobem jako případně při rozjezdu. Já myslím že nikoliv, resp. taková je moje zkušenost.
Ivan napsal:
Otázka zní, zda je normální aby se ABS zvukově projevovalo i za jízdy podobným způsobem jako případně při rozjezdu. Já myslím že nikoliv, resp. taková je moje zkušenost.
Ano.presne tak znela otazka.ale zatim zadna odpoved.popr.co s tim..a nemuzu mit treba to cidlo moc u kola.a pri otresu ze by to udelalo.ale kontrolky nic.
Ivan napsal:
Po včerejší projížďce mohu na tuto otázku něco napsat.
Nejsem si vědom, že bych si toho někdy dříve všiml, ale je možné, že jsem to prostě neřešil, až včera, kdy jsem věděl, že se to zde řeší.
Prostě si mi stalo, že se mi během cesty při vyjíždění do křižovatky aktivovalo ABS, jako to dělá na začátku. Kontrolky nic, jenom ten známý zvuk.
stepan napsal:
Nejsem si vědom, že bych si toho někdy dříve všiml, ale je možné, že jsem to prostě neřešil, až včera, kdy jsem věděl, že se to zde řeší.
Prostě si mi stalo, že se mi během cesty při vyjíždění do křižovatky aktivovalo ABS, jako to dělá na začátku. Kontrolky nic, jenom ten známý zvuk.
1150 GS, r.2000
S tema krizovatkama to mam naprosto stejne. Ale zase celkem nepravidelne. Nekdy to pri vyjezdu z krizovatky udela, nekdy ne. Na zaklade ceho se tak deje se mi nepodarilo vypozorovat. Ale jak pises - bez kontrolek a ABS normalne funguje. At uz to pri vyjezdu z krizovatky zachrochta nebo ne. Prestal sem resit.
1150GSA 2002
stepan napsal:
1150 GS, r.2000
S tema krizovatkama to mam naprosto stejne. Ale zase celkem nepravidelne. Nekdy to pri vyjezdu z krizovatky udela, nekdy ne. Na zaklade ceho se tak deje se mi nepodarilo vypozorovat. Ale jak pises - bez kontrolek a ABS normalne funguje. At uz to pri vyjezdu z krizovatky zachrochta nebo ne. Prestal sem resit.
1150GSA 2002
Taky mi to tak nejak delavalo, moc jsem to neresil, takze si ani nepamatuju, jestli to bylo nejak pravidelny, nebo ne, ale prijde mi, ze se tomozicalo docela casto. Nicmene od ty doby, co jsem abs vypnul natvrdo, tak je ticho
Maiali nel Fango!
stepan napsal:
1150 GS, r.2000
1150GSA 2002
Taky mi to tak nejak delavalo, moc jsem to neresil, takze si ani nepamatuju, jestli to bylo nejak pravidelny, nebo ne, ale prijde mi, ze se tomozicalo docela casto. Nicmene od ty doby, co jsem abs vypnul natvrdo, tak je ticho
taky reseni,,ale pac jeydim vic silnici a ve dvou,tak bych ho radsi mel funkcni,poradi nekdo kde hledat chybu,.dik