dává výrobce výfuků leovince pro r1100gs nějakou homolagační kartičku či papír? Velmi nutně bych něco potřeboval na výlet přes německo a švýcarsko, nechci mít problémy... Dusítko samozřejmě mám.
Já kartičku k L.V. evo mám, resp. mám takovou nálepku s číslem odpovídajícím vyraženému číslu na výfuku. Tu nálepku nalepenou nikde nemám, ale asi by se měla nalepit na výfuk, ona je dělaná tak, že když ji nalepíš a chtěl bys ji sundat tak se roztrhá (něco jako dálniční známka). Takže ji vozím v kufru spolu s návodem k výfuku. Ečko ten výfuk má, taky teď jedu do Rakous tak snad to bude OK...
Jinak ten papír k mitaskám mě taky zajímá oč jde? Nikdy jsem o tom neslyšel...
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Pokud jsem to dobře pochopil je k výfuku leo vince dána samolepka s číslem, která se strhne a nalepí do toho papíru s homologací (na první stranu) a to by se mělo vozit sebou.. na výfuku je vylisováno mám pocit E51 - to že to splňuje tu homologaci co máš na papíru.. možná tam je i někde seriové číslo co odpovídá tomu číslo na nálepce, ale těžko říct.. s tou tlumivkou to má bezkulní zvuk jako originál, tak bych se nebál..
dává výrobce výfuků leovince pro r1100gs nějakou homolagační kartičku či papír? Velmi nutně bych něco potřeboval na výlet přes německo a švýcarsko, nechci mít problémy... Dusítko samozřejmě mám.
Nemáte někdo? Naskenujete? :-)
Zdar, už sis o to jednou psal v březnu, tak sem ti to poslal. Bylo mi divný, že ani žádný dík nebo tak. Znovu ti to posílám na mail co máš v profilu
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
dedek2 napsal:
Papir k mitaskam? K cemu je potreba a pripadne kde ho najdu?
JA jsem slepy, jsem prehlidl tvoji reakci. Dej mail, ja ti to poslu. Ale smysl to ma jen pokud zijes v nemecku - tam na STK to proste chteji pokud mas jine pneumatiky nez jake vyrobce testoval pri vyrobe a nez jsou zapsane v technicaku - ja tma mam konkretni modely Dnes se vyrabi uz jen tourance a tu ja nechci