Čuste mám dotaz ohledně těchto motorek.Prodal jsem svojí MT-01 a chci se vrátit trošku na to cetování a lehčí off. Rozdíl bude určitě veliký nedajíc se srovnávat. Chtěl bych ale cestovat,sem tam ukrajína,rumunsko a pak třeba zabrousit na polnačku ale i les a něco náročnějšího.Nebude ta 650 slabá ? Nemám zde ,žádné zkušenosti proto se na Vás obracím díky.
Jestli cestovat a obcas maly off tak si kup 1150 nejlip modrobilou vyrocku vydri ti naveky a malyho offu se neboj viz odkazy, cerstve foto 1150 v akci:
Upravil schrek dne 07.10.2013 14:17
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Na cestu je vyrazne lepsi 1150 (uz kvuli vibracim od jednovalcove 650 a vyssimu vykonu boxeru), do terenu je lepsi 650, uz kvuli o desitky kilo nizsi hmotnosti a kompaktnejsi stavbe. Taky na 650 myslim snadneji sezenes dobre ostre gumy - to jest takove, ktere te podrzi i v bahne - kdybys chtel vic casu travit mimo cestu (ostre pneu se casto nedelaji v sirsich rozmerech).
Na motokrosovou trat nema ani jedna z tech motorek. Teda, projedes ji, ale neuzijes si to. Les neres, do lesa v Cechach nesmis a ani tam realne nemas co delat.... Nepocitam obcasny nutny kratsi prujezd po lesni ceste, aby ses dostal na dalsi polnacku.
Pokud budes jezdit sam a ne rychleji, nez 120-130km/h, je 650 dostatecna, jinak ti bude chybet vykon.
Díky moc,u 1150GS me osloví jeho velikost.To prostě klobouk dolů je obrovská a nádherná motorka.Ale měl bych strach jet i na pole.Mel jsem litroveho Storma a bylo to utrpení.Když jsem jel 50-80 mel jsem strach ,že padnuti by bylo jen jedno.To je asi jako1150.V zime se kouknu na 800 ku.Bude to asi idealní na cestování,město ale i to řádění po poli apod.
Nechci Vám do toho kecat kluci ale na poli nemáte taky co dělat. Jsem zemědělec a zároveň nový člen motocyklu a dostal bych psotnik když mi lítaj kluci po polích a ještě k tomu nově zasetých. Ať lítaj po strništích nebo po trávě ale v obilí a řepce mi to přijde už fakt moc :-(
Jestli můžu poradit,tak na východ je praktická 650 gs(váha,super spotřeba),záleží jestli budeš jezdit nějaký terén a drsnější cesty.1150 je pohodlnější,na cestování nejlepší volba,málo elektroniky-velká spolehlivost,super podvozek,jediná nevýhoda váha,na horší cesty a manipulaci v menších rychlostech,tak na místě,tak že ať vybereš tu nebo tu,vybereš dobře.
"Žij svůj sen"
já bych trochu přihlídl i k fyzičce pokud máš síly na rozdávání, tak pořid 1150 s 21" předním kolem a jsi v pohodě. Jinak koupí dakara určitě nic nezkazíš podle toho co popisuješ se ale 100% vyhni malýmu GS...
pozn.:
zadanyjan napsal:
Nechci Vám do toho kecat kluci ale na poli nemáte taky co dělat. Jsem zemědělec a zároveň nový člen motocyklu a dostal bych psotnik když mi lítaj kluci po polích a ještě k tomu nově zasetých. Ať lítaj po strništích nebo po trávě ale v obilí a řepce mi to přijde už fakt moc :-(
taky dostávám psotník, když si užívám jízdu po hezký okresce a najednou mě za zatáčkou překvapí 5cm vrstva bahna na silnici kde nemá co dělat ... a stopa bahna vede zrovna na pole