Ahoj všem.
Tak advik je doma a koukám čím se do jara dovybavit. Potřebuji dokoupit hadry pro mně a pro drahou třetinu. Sice něco máme ze čtyřkolky, i boty, nebude to ale ono. Doporučíte mi jaký? Koukal jsem na TT, bude to asi mimo moje možnosti. To samé i boty?
Pokud můžu mluvit za sebe, tak já jezdím v kompletu Lindstrands Qattara a co se bot týče, tak ti ve velkém procentu odpovědí napíšeme TCX Infinity.
Oblečení jsem vybíral snad dva měsíce a nemohl jsem najít to správné. Třeba Revit mi neseděl střihově. RST mi přišlo příliš tvrdé a připadal jsem si jak Robokop. Co naopak sedělo dobře bylo Büse. Nakonec jsem objevil Lindstrands a jsem spokojen.
GSA 1250 Rallye 2024
Rockway. Za slušné peníze se nechají sehnat slušné hadry. Pokud se s tím spokojíš.
A solidní jednání. I velikosti má vychytané. I pro prostorově výraznější jedince
Záleží na tom, kolik chceš investovat. Já mám z Louise nebo Pola, jiný ti nad tím ohrne nos, ale pro někoho je 5 tisíc za kalhoty ažaž a jiný si za to koupí "ponožky". Kolega má Rukku, nemůže si stěžovat, ale proč by taky měl, když jen za bundu dal 20 tisíc, což už mi fakt nepřijde normální.
Pokud nechces nic drahyho, koupil bych Rockway. Hodne muziky za malo penez.
Na druhym miste bych pak ja mel Polo Pharao, byl jsem nadmiru spokojenej a jediny, co mi BMW RP3 prineslo navic jsou lepsi protektory a ventilace.
Možná by i prospělo, kdyby jsi napsal, jak chceš motorku používat. Jestli se hodláš plácat blátem a nebo brousit asfalt, případně nějaký mix.
Já mám Rockway a jsem spokojenej. Cena za hubičku a poslouží skvěle, jen se člověk jako já častžěji "vrství". Není mě líto sebou plácnou a nebo se v tom válet u ohně a na motorce to poslouží taky dobře. Pardál tenkrát neměl ženský velikosti a manažerka mého volného času je typická slovanská postava, takže se šilo u Hubíka (PSI) na zakázku. Věřím, že dneska by se nasoukala do Rocwaye taky, ale zase přeci jenom jezdí méně a je víc zmrzlá. Hubík není špatná volba, jen dražší. O BMW, Rukce a jinejch hadrech, co jsou přes 20 litrů za kus ani neuvažuju.
Jen boty máme oba Daytony. Na cestování jsem neobjevil lepší a na moje lítání kolem komína si budu muset pořídit nějaké plasťáky, bo je jich na pole škoda.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
rockway.eu-doporučuju za málo peněz hodně muziky
psi hubík doporučuju + šijou na xxl pány což uvítáš
polo.de vybereš si
luis.de ještě vetší výběr než v polo
TT pokud prodáš tvého hyundaje tak se tam oblékneš
Měl jsem nový Rockway a teď už rok z druhé ruky PSI. Rozdíl nebetyčný. Zkus pohledat v inzerci.
... v jakém slova smyslu ? .. rozepiš se pls.
Rockway má lepší větrání - víc otvorů.
PSI má nepromok vložku všitou dovnitř, Rockway musíš nasazovat. Ale hlavně u Rockway bych to moc nenazýval nepromok. Vždycky mě to po kratším čase promoklo.
Jediné co nechápu u PSI že kalhoty nemají teplou vložku.
U Rockway na podzim s nepromok a teplou vložkou sem opticky přibral 20kg a už sem se necítil moc příjemně. To u PSI nehrozí.
PSI mají dva kamoši a oba spokojení, akorát já sem nebyl ochotný dát 20k. Ale když se mě povedlo sehnat za super cenu z druhé ruky tak sem neváhal ani vteřinu. Ten cenový rozdíl u nového je prostě vidět.
Upravil ripper dne 13.01.2014 13:02
Pitomost.
Myslím že se na evropském trhu nedá najít nic s lepším poměrem cena/výkon než akční nabídka na Dane Toresso za 17 tis. s DPH
Nový oblečení s plnou zárukou, gore-tex vložka která opravdu nepromokne s mikrofleece zateplením, obrovské větráky, magnetické zavírání u krku, nepromokavé kapsy na vnější bundě a všechny protektory SasTec..
Máme i řadu lidí, kteří jsou spokojení na cestování s modelem Rukka Alex, to vyjde s kalhotami za podobné peníze jako ta akční nabídka na Dane ale má to pětiletou záruku a membrána je všitá, což někomu vyhovuje víc než vyndavací. Hlavně lidi, kterým je pořád na motorce zima. http://www.tourat...d-363.html
Takže ano, máme v nabídce i ty nejdražší modely na světě (Rukka R-Star, Klim.. Companero...) ale na druhé straně i oblečení docela cenově přijatelné a hlavně z kvalitních materiálů (Cordura, Armacor, Gore-Tex...).
Ono je to podobné jako s BMW - někdo řekne BMW, ty musíš být milionář že máš tak drahou motorku ne? Ano, BMW vyrábí opravdu hodně drahé motorky ale...
Tohle je to samé.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Já bych třeba do Rockway už nešel. Mám od nich kalhoty Adventure 2012:
- nepromokavá vložka není nepromokavá
- chrániče jsou hrachový + nedají se nastavit
- celá podšívka se páře
- dokud jsem neodpáral tu kůži na zadku, neskutečně jsem se v tom potil
- když jsem chtěl odpárat právě tu kůži po nich (kvůli záruce), tak mi bylo řečeno, že jedině na podzim sem někdo na týden přijede, takže až pak.
Nechci říct, že ty hadry jsou vysloveně špatný, spíš je to prostě takovej Low-end. Sice u toho návrhu někdo přemýšlel a je to docela fajn, ale materiály a kvalita ušití odpovídá prostě ceně. Tak to vidím já.
Podivej se na lonsky modely Revitu tam se da ve vyprodeji za slusny penize sehnat slusny obleceni. Jinak musis rict co do toho chces vrazit Levny Rockway, stred Revit (ale i ten ma drahy modely),Nejaky hadry z Pola a pod. kouknul bych na to Dane od TT, drazsi PSI-kvalita je fakt poznat, drahy KLIM-super hadry, Rukka-ta mne nikdy nenadchla atd.
Boty koukni na Sidi adventure, BMW santiago, TCX infinity, Daytona Trans open GTX , to jsou takovy cestovni boty, vylozene v preskacich -krosovych asi jezdit nebudes i kdyz nekdo i v tom jezdi.
Abys to neměl tak jednoduché, mrkni se na Difi, mám model s názvem Difi Sierra Nevada Aerotex - ted se už nedělá a doprodává se, je novější model, mám to skoro dva roky, velké větrací otvory, vyndávací klimavložka a termovložka. Bez té vložky to chvíli na dešti vydrží, pak to začně prosakovat, jinak s vložkou jsem zatím byl v suchu. Okolo 5°C bez termovložky vcelku v pohodě
Co člověk to názor
Za loňský rok jsme prodali více jak 200 kompletů Rockway. Určitě se najdou zakaznici kteří mají vyhrady, navic modely 2013 jsou zase jinde od modelů 2012. 2014 bude zase posun. Materiálově se ve své cenové kategorii držíme vysoko nad standart. 2013 uz maji jiné membrany nez starší modely.
Pokud chceš něco lepšího tak třeba Revit, kde jsou už modely s Goretexem, popřípadě i modely kde je cena za bundu od 6000 a docela dobré zpracovaní. nova kolekce 2014 od Olympie ma velice zajímavé novinky. KLIM je zřejmě mimo tvé zorné pole. Ještě lze vybrat od Scottu, Heldu...
Když tak mi napiš tak mužem vybrat něco co je přesně pro tebe, navíc je ted spousta doprodejů kde je cena uplne jinde než za normalních podmínek.
Upravil Pardal dne 14.01.2014 22:04
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
OK díky moc. Postupně se tomu budu věnovat. je pravdou že vše je o penězích. Uvidím jak na tom budu. Když bude firma vydělávat, rad bych si pořídil kvalitní hadry.