Při pokusu o přihlášení, respektive o dovozovou stk jsem byl nemile překvapen, kdy mi pracovník stk oznámil že nezná zatížení náprav na 1150 gs a pokud nemám manuál, zaplatím 2000 za to že si je někde zjistí.
nemáte někdo manuál ve kterém je vypsané zatížení náprav.
sehnal jsem repair manual který má 300 stran ale tohle v něm chybí.
Opravdu nevím, jestli je to vůbec někde uvedeno, ale po mě žádné zatížení, vlastně žádné údaje nechtěli. Viděl bych to spíše na neschopnost nebo neznalost pracovníka STK. Pokud na tom budou trvat, bud zkusit jinou STK, třeba se jenom zeptat. Taky zkus přímo zavolat do BMW ČR.
Naskenovaný informace jsou ok, ale nejsem si jist, zda mu to na STK bude stačit. Měl jsem podobnej problém, ale manuál jsem naštěstí měl doma. Musel jsem pro něj, jinak taky za dva litry... Mimochodem, byla to Praha, Bohdalec.
Tohle proste nechapu. Stalo se nam na technicky to samy - rovnez na Bohdalci. Tech motorek u nas jezdi 3 prdele, ale presto si to v DB nemuzou najit Ikdyz jsme meli s sebou ceskej technicak od ty samy motorky, prihlaseny tyden predtim. Kokoti... Uredni siml proste zasimlal. Takze jsme to dali kamaradovi, dostal petikilo za zprostredkovani plus vsechny nutny poplatky a do tydne to bylo na znackach.
- no vidíš Slavku, jak to nakonec jde ... jsme přece v Čechach, proč by problémy nedělali, když můžou.. nakonec něco z toho pětikila u nich stejně skončilo... - ale ubezpečuju tě, že to jinde neni jinak.
krotitel červeného R 11OO GS
BMW Z-3 hadraplán
moje zkušenost byla z bohdalce, což jsem opomenul napsat v titulku.
nicméně musím poděkovat houbbovi za vystavení scanu stránky s kýženými údaji, protože výtisk tohoto obrázku stk technika uspokojil a já technickou prošel. máš u mě panáka
Měla bych obecný dotaz k STK a dovolím si využít tohle forum, ať kvůli jedné otázce nezakládám nové....
Čeká mně pravidelná technická, všechno mám ok, světla svítí, blikače blikají, klakson troubí, gumy tam budou jaké mají být... Jen ta černá nádrž... V TP mám barvu uvedenou: základní červená. Červený mám momentálně zobák a zadní podsedlák Nádrž je černá s červeným nápisem.
Co myslíte? Je mi jasné, že když narazím na blbce, tak mu bude vadit kde co.
Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
klasiko vubec se toho neboj, kdyby nahodou chteli prudit, tak ti tu stk vyridim u nas
podle me to bude bez problemu, co vim, jaky sileny barvy se psaly do tp na magistratu
Klasiko zajed na STK do Brna na Vídeňskou ulici.Já tam byl taky.Pohodoví lidi.Holka co byla za přepážkou jezdí na motorce a chlápek kolem 50 let co mi dělal prohlídku je taky bejvalej motorkář.Za 15 minut jsem byl odbavenej bez nejmenších problémů.
Ještě dám link. http://www.stk-br...
Klidně si tam dopředu brnkni,já tam volal taky a říkali že můžu dojet kdy chci. F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Díky moc Swate, ale nejdřív se na motorku dostanu v 16,30 a to ve Velké Bíteši :-( Jinam než do Rosic, kde jsou dva dny v týdnu do 18,00, to nemám šanci stihnout :-(
Budu doufat, že zapůsobí můj šarm a šmrnc (zdržte se laskavě ftipných poznámek, jo? )
Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
Myslim si, jestli mě pamět nešálí, tak by měla barva v TP převládat asi 70% a 30% jiná neuvedená v TP.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Já jsem měl přestříkanou nádrž na Hondě z černý na stříbrnou, na STK mi napsali do lehkých závad: Barva stříb. metal., černá základ - a musel jsem na okres, aby mi to přepsali v techničáku.Radši jsem tam šel, stálo to asi jenom pajcku, potom můžou cajti dělat zbytečný problémy při nějaký silniční kontrole..
krotitel červeného R 11OO GS
BMW Z-3 hadraplán