Hojte,
sem přijel v dešti, otevřu víko nádrže a žbluňk voda do nádrže. Zůstala tam voda, která neodtekla. Zkoušel jsem prošťouchnout ty dva malé otvory co sou kolem nalévacího otvoru, ale drátek tam skoro vůbec nešel. Jak na to?
dík
mám stejný problem :-D dneska jsem to trochu vyčistil drátkem.. a zvrchu profouknul... ne moc.. lehce..
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
sem to šťoural, dostal sem se zhora asi 10 cm a nic. To už skoro vypadá, že to je v té hadičce a ne v tom hadovi. Zkoušel sem to lehce profouknout zespodu i zhora a nic. Navíc tam nějaký kok.ot dal asi o 10 mm větší O kroužek. Vůbec nechápu jak to tam nacpal. Takže teď ještě sehnat toto.
Nejspis nebude vetsi, jen se nafoukl. Guma a benzin reaguji prave "nafouknutim". Toto bude nejspis origo benzinu odolny o-krouzek, akorat uz tam bude par let. Pokud by byl z benzinu neodolne gumy, zdurel by a nejspis se rozpadl podstatne driv. Resil jsem stejny problem. Rano pohledam cislo dilu at si jej muzes objednat.