Ahoj potřeboval bych poradit mam f 650gs dakar rv. 2003 Motorka při volnobehu chcípá, při plným plynu vynechává a při jízde když uberu tak mi přijde že střílí. Nemáte nekdo podobnej problém? díky za odpovedi
Nechcíplo Ti to někde, za určitých okolností, když se blbě rozjedeš a motor chcípne je třena skalibrovat plyn, tedy naučit znovu řídící jednotku krajní polohy plynové rukojeti.
Vypnout klíček - otočit klíček do kontrolek - počkat, až přestane konrola blikat - pomalu otočit z polohy zavřeno do maxima na doraz plynem a zpět.
Tak děkuji všem za rady budu to všechno zkoušet snad na nněco přijdu jinak je to vstřik čidlo v sání vzduchu ma zapojený ale taky jsem po tom šel jako první a baterka 2 postranní články měli cca 50% 1 mel cca 75% a jinak zbytek byl ok ale netušim kolik musí bejt u této motorky tak uvidim.. díky moc
lluky50 napsal:
Tak děkuji všem za rady budu to všechno zkoušet snad na nněco přijdu jinak je to vstřik čidlo v sání vzduchu ma zapojený ale taky jsem po tom šel jako první a baterka 2 postranní články měli cca 50% 1 mel cca 75% a jinak zbytek byl ok ale netušim kolik musí bejt u této motorky tak uvidim.. díky moc
tyhle motorky jsou na stav baterky dost haklivy. Dej tam novou a myslim, ze budes mit po problemu.
jardajerman@seznam.cz