Taky jsem to kdysi resil a pak se na to vy.sral...
Jediny reseni bude asi znovu elox.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Myslím si,že se ti to nemůže ničím podařit a eloxovat něco co už bylo eloxováno,může být taky problém.Kdysi jsem si nechal eloxovat rám na moto v Letu Kunovice a pak jsem ho nechal nastříkat,protože to vypadalo strašně.
.
Prvni dobra rada je nepouzivat na myti klasicky cistice disku, co jsou urceny na ALU kola aut. To je prvni vec, ktera prave udela na eloxu fleky.
Bohuzel, nez to cloveku dojde....
Jak pise Alda... ja si to taky zkurvil pripravkem na ALU kola a pak si drbal hlavu... pouzil jsem snad vsechny mozny pripravky a malem me to stalo ruce a prsty a vysledek nula...
S rozpletenim pozor. Spice a nyple radi praskaji a jsou drahy jak cert a zpatky kolo vyplest a vycentrovat umi jen malokdo...
Upravil Kubrt dne 03.06.2015 09:50
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Mas ty rafky uz vysosovany, nebo zasly prachnem z desticek a cesty?Ja se s tim potykal pri koupi. Pucoval jsem to snad dva tydny. Pouzil jsem cosi penovyho 3v1. Cpelo to jak bolava noha,ale nakonec to sundalo vsechen prach dolu a bez map.
JENDA HAVEL napsal:
Jsou zašlý. Mám Advíka měsíc doma a předchozí majitel tomu moc nedal. Zkoušel jsem zatím silichrom a výsledek zatím s mapama. Tak vyzkoušim to 3v1.
Tak to jsem mel stejny pripad. Hlavne to nedri nicim abrazivnim.Silichromem ledas tak stahnes i elox. Zkousel jsem klasika WD40 i pripravky na na elektrony, ale jedinej ten 3in1 + zubni kartacek pomohl. Ale praci ti to da tak jako tak. Prsty jsem mel otlaceny mesic
Jen nevim jak tady bude dostupny. Ja jsme to kupoval jeste v dobe kdy jsem byl v Anglii.
Upravil milanosor dne 04.06.2015 07:23
I pád na hubu je pohyb kupředu
Jednou za čas si vezmu štokrdlátko, sednu si ke kolu, do ruky houbičku na nádobí, teplou vodu se saponátem a tím jde všechna šeď dolu. Jedno kolo tak 30 minut, ale kola a dráty jsou jak nový. Dá to trochu šmidlání, ale výsledek je slušný. Jo, houbičkkou tou zelenou drbací stranou
Nejhorší smrt je z vyděšení a nejhorší srážka v životě je srážka s blbcem.