Čau
Jsem sám nebo se vám taky často na forum ukazuje chyba stránek?
Jak na opeře, tak na chromu mi to vyskakuje téměř pořád a jen zde na foru. Nemáte nějakou radu, co je zle?
Dík
Brko přiložený následující obrázek:
...a Vas je vic, ze pouzivas my ?
Kdyz uz jste u toho opravovani...
Upravil Kubrt dne 21.12.2015 08:08
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
No na chviličku jsem doufal v nějakou radu aspoň typu zavři si panely v prohlížeči
Ale opravdu bych byl rád za něco odbornějšího, jestli jsem si třeba natáh něco do pc nebo to shazuje nějaký doplněk či aplikace..
Do it my way...
Zkontroluj, zda mas prohlížeče aktualni, stejne tak pluginy.
Zkus sem hodit vypis vsech rozsireni, ktere v prohlížeči mas. Pokud sam usoudís, ze nektere rozsireni nepouzivas, nepotrebujes smaz ho.
Dal bych zkusil vytvorit novy profil zcela bez rozsireni, pokud bude vse fungovat, postupne zapinej jedno rozšíření za druhym a mezitim testuj, nez prijdes na to, ktere zlobi. Snad to pomuze.
Doplňky a díly na BMW GS:https://mojegs.cz Online ceník BMW dílů:https://mojegs.cz...h-dilu-bmw
Promiň Kubrte,ale Alda a Bohumil to pochopili...
Dělal jsem si srandu a psal jsem,že mi stránky BMWGS.CZ v prohlížeči Google Chrome fungují bez problémů.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Dělal jsem si srandu a psal jsem,že mi stránky BMWGS.CZ v prohlížeči Google Chrome fungují bez problémů.
Chyba na mem prijimaci. Nepochopil a stale nechapu
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Mám dotaz, běžně používám prohlížeč chrom, kvuli kamerám jsem byl nucený nainstalovat firefox. Dlouho jsem ho nepoužival,tak jsem ho chtěl vyzkoušet. Vše mi chodí OK, ale na BMWGS.cz mi nechodí reklamní okna. svítí tam, že chybí zásuvný modul. (ale jaký?) pokud klinknu na odkaz - nic se neděje. Nainstaloval jsem doplněk adobe flasch player. Boční naskočily,ale horní prostření okno nic. Pokud klepnu na vlákno, tak třeba naskočí všechny nebo zase některé zůstane s hláškou chybí....,
Ještě jsem si všiml, že pokud má někdo vloženo video , tak je v odkazu pouze černý čtverec bez odkazu. Co se musí doinstalovat ve firefoxu, aby běhal jako chrome?
Upravil Rzbynek dne 22.12.2015 08:56
Chyba na mem prijimaci. Nepochopil a stale nechapu
Tak co, ještě stále tu nikdo na nic nepřišel? Je to čimdál častější a velmi otravné jak v opeře, tak v chromu a jen tato stránka.
Jinak Rzbynku, jsi asi jediný člověk, kterého znám, kdo by chtěl vidět reklamy. A pokud máš všecky flashplayery, tak nevím.
Do it my way...
Používám IE a Firefox a naprosto bezproblémů. Výpadek stránek byl tuším za poslední dobu jen jeden a do hodiny to jelo a chodím sem docela často.
Pokud ti nejedou okna kde jsou normálně reklamy a vložená videa apod, tak je to na 99.9% chybějícím nebo zakázaným modulem pro podporu Adobe Flash Playeru.
Mám pocit, že někteří výrobci prohlížečů Flash úplně zakázali z důvodu nebezpečnosti. Tady ve fóru se třeba videa z Youtube přehrávají právě v okně Flash.
Takže jestli nevidíš tohle video:
YouTube Video
Tak bude potřeba doinstalovat podporu Flash, jinak ti to nepůjde. Nevím, jestli by systém, ve kterém je tento portál naprogramovaný, podporuje třeba HTML5 a jestli by to vložený videa z youtube překódoval na HTML5 ale mě se to tady zobrazuje jako Flash.
V IE nebyl problém ale ve Firefoxu jsem musel Flash nedávno doinstalovat taky, protože to zakázali. http://www.adobe....ash/about/