Dvouventilů nám krásně přibývá,takže uděláme zase nějaký srázek!
Takže 28.5.2016 v Beskydech v hospodě na Santově. http://www.hospod...
Je to krásné místo s krásnou přírodou,příjemnou obsluhou atd.Spaní ve stanech na louce u hospody.Takže kdo přijede napište,abych dal paní hospodské vědět s čím má počítat,kolik piva, jídla atd. Oficielní program žádný,prostě se sejít,pokecat,prohlédnout si pěkné motorky atd.Projede se každý sám cestou na sraz.
vevis přiložený následující obrázek:
[190.32Kb]
Upravil vevis dne 21.02.2016 18:27
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Vevis, se mnou počítej. Zbytek naší "grupy" (Dr.Žák, Ondra, Uzel...) přijede myslím taky - to ti ještě upřesním.
Už se těším.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tak také přemýšlíme doma co bude dál a pan Bob také jednu kopii Tondovo cernozlutaka dovezl a už mě to dlouhou dobu hloda že bych i obětoval dohc i výměnou s doplatkem co Vevis vymenim to s tebo za tvou slanou g/s samo že až bude po servisu
Sezona nikdy nekončí !!! Zatím ...
Taky bych se stavil, ale nevím, zda byste mi nevydloubali z palice ventily, které mám v 11tce navíc.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Pokud se něco nevys... ,tak přijedu.Nebylo by od věci se zeptat hospodský na spaní v podkroví,jak minule ?Dík.
Když houska, tak se salámem, když salám, tak turistický!
Pokud budu zdráv,tak rád dojedu. Naposledy tam byla dobrá domácí atmosféra. Jen doufám,že to zůstane v rámci dvouventilů/nebo alespoň starších bmw a nebude z toho buhvíjaká masovka...
Na to spani na podlaze v podkrovi pro choulostive se zkusim zeptat,ale nic neslibuju.
Vikec kolik lidi dorazi a na cem netusim.Ale věřím,že dvouventilů bude dost.Jedine co ti mužu slíbit,že to není klasický sraz,natož komerční.Mám to tam přez půl republiky a jediné co jsem udelal,ze jsem tam zavolal.A snad to nějak dopadne.Nic víc ode mne nečekejte. Jen potřebuju mít představu o přibližné účasti,aby v hospodě vedeli kolik navařit a nakoupit.Ale jinak to berte tak,jako že jedete za kamošema do hospody,kde pokecáme a popijem.Já určitě nedorazím první,nikoho nebudu vítat,ani nebudu rozdávat jmenovky.
Ja to mam za humnama takze tam budu prvni a budu vitat a ukazovat kde ma kdo zaparkovat. Vecer jedu dom, ve stanu nespim, na zemi taky nee a vyzbrndam jedno pivo...
Kupredu spatki ni krok...
Předběžně se taky hlásim, ale přijedu na 4ventilu, bo dvouventila mi jeden místní ,,takykamarád" vyčuřil. Nebo přijedu na jáwě.
Upravil MALI dne 22.02.2016 20:06
Ahoj Vevisi.
Parada
Mam to kousek takze pisu do kalendare a doufam ze nebudu mit dedka rozebraneho. Urcite dorazim abych nazbiral nejake to moudro a pokecal a hlavne se pokochal.
Zatim zdarec a tesim se.
Pája
tak jestli vás nebude obtěžovat (tentokrát smradem) další dvou "bohužel" jen takt, přijel bych na čumendu s kývačkou a sajdou a udělám výlet i pro synečka. Bohuša stopnu nebo má krompl stejně po cestě a dáme si jednu zdravotní.....pralinku :-)
vevis napsal:
Na to spani na podlaze v podkrovi pro choulostive se zkusim zeptat,ale nic neslibuju.
Vikec kolik lidi dorazi a na cem netusim.Ale věřím,že dvouventilů bude dost.Jedine co ti mužu slíbit,že to není klasický sraz,natož komerční.Mám to tam přez půl republiky a jediné co jsem udelal,ze jsem tam zavolal.A snad to nějak dopadne.Nic víc ode mne nečekejte. Jen potřebuju mít představu o přibližné účasti,aby v hospodě vedeli kolik navařit a nakoupit.Ale jinak to berte tak,jako že jedete za kamošema do hospody,kde pokecáme a popijem.Já určitě nedorazím první,nikoho nebudu vítat,ani nebudu rozdávat jmenovky.
Já vím a právě ten systém toho,že je to jako sednutí na pivko mě minule na Santově vyhovoval a myslim,že sme i pěkně jazýček polili:-)
houska napsal:
Pokud se něco nevys... ,tak přijedu.Nebylo by od věci se zeptat hospodský na spaní v podkroví,jak minule ?Dík.
Tak jsem se zeptal a asi by to šlo.Ale fakt jen pár lidí dejme tomu starší nebo s bolavými zády.Ale i tak v podkroví na své karimatce.Jinak prostě platí spaní ve stanech.
Poslusne hlasim ze dedek je preleceny a ma hotovou technickou. O vikendu jsem ho poradne protahnul skoro 500km a jel jak vino. Az jsem se divil jak ta motorka sype. Oba se uz tesime na dalsi dvouventily na srazu.
Pája