Mam, neprodam, jsou bozi! Ale treba Joe na ne nadaval. Idealne si to vyzkoušet. U nekoho, kdo to ma, pac za to chteji nekrestansky love...
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
BURE: naprostej souhlas a ted je zas novy model je sirsi a vyskove stavitelny
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
mel jsme taky strach ale zatim po 5000km nic, ale na jizdu po silnici se tam daji dat krytky
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Skrpaly to podle me nenici. Jak rika servisak, ze z toho nema ten spravnej pocit, jak se to naklapi, tak ja jsem z toho zase uplne happy. Rekl bych, ze tohle je presne ten bod, kdy se uzivatele rozdeli na dva tabory. Jedni budou nadavat a druhy slintat blahem. Chce si to proste vyzkouset...
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Mám je a super, proti originálním užovkám BMWR80GS nesrovnatelné pohodlí při delším cestování. Možnost nastavení výšky je taky super - a musím řict že změna polohy je znát. Jestli ničí boty jsem si nevšiml, používám už jenom plasťáky od dob svého aktivního motokrosového a enduro řádění a na nějaký ten šrám moc nehledím. Abych jenom nechválil, tak ta cena by mohla být příznivější.
Upravil MirosBMW dne 21.04.2016 07:16
Někdo má auto, někdo moto.....já si zvolil BMW....aneb co má kola musí mít i modrou vrtuli(na kapotě)
Stupačky mají distanční trubičku na které je vratné pérko. Jsou dvě možnosti montáže - pod nebo nad stupačku. Pod = stupačka výš a nad = stupačka níže (moje volba - pocitově lepší ovládání brzdy a řadičky a pohodlnější posaz na delší jízdu) rozdíl je cca 10 mm.
Někdo má auto, někdo moto.....já si zvolil BMW....aneb co má kola musí mít i modrou vrtuli(na kapotě)