Chtel bych poprosit o radu, prepinac dalkovych svetel na mem GS r.v. 2004 ne zcela spravne funguje :-(, chci rict, ze kdyz zapinam svetelnou houkacku /prepinac v poloze dole/, vse je O.K., dalkove svetlo blika jak ma, nicmene kdyz prepinac dam do horni polohy - ten sice cvakne a v horni poloze zustane, nicmene dalkove svetlo pouze problikne a ihned zdasne. Nevim jestli se mam sam poustet do rozebrani toho spinace, bojim se ze na me vyskace zmet sroubku, plisku, pruzinek a to by mi asi hrablo, zadnej velkej servisak nejsem. Jsem z Kladna, tak kdyby nekdo umel poradit popr. doporucit nejaky servis, byl bych mooooc rad. Diky predem za rady.
figigs napsal:Nevim jestli se mam sam poustet do rozebrani toho spinace, bojim se ze na me vyskace zmet sroubku, plisku, pruzinek a to by mi asi hrablo, zadnej velkej servisak nejsem.
asi ty plíšky co sou vevnitř, ne? Myslím, že se to nedá moc opravovat.
Spinace jsem jeste na Brambore nerozebiral, ale na Yamaze to stacilo jenom vycistit a zase fungoval. Nehledal bych v tom zadnou vesmirnou techniku, kolebka, pruzinka a (zoxidovany) kontakty.
Tohle jsem řešil před týdnem.V rakousku mi přestalo svítít potkavací světlo - žárovka O.K
tak jsem přepnul na dálkové a zjistitl jsem že mi to dělá to samé jako tobě.Oprava byla jednoduchá v servisu se na to podívali a jsou tam nějaké plastové podložky kterými se vymezuje vůle u přepínače.Jsou tam 3 podložky různých rozměrů.
Je to podobné jako když se dělají vůle ventilu,takhle mi to bylo řečeno.
Upravil michal115 dne 13.07.2016 16:16