Ahoj, blížím se k servisu ve 100 000 s R1150GSA, můžete mi někdo, prosím, poradit, co všechno mně čeká a kolik bych na to měl asi tak počítat? Je mi jasné, že se to bude odvíjet od toho, co všechno bude v háji, ale spíše mně zajímá hrubá ceny, pokud bude všechno v pohodě a proběhne servis, který by v těchto kilometrech měl být standartní. Díky moc, Sláva.
Já dělal velký servis přesně ve 100k na cestu dlouhou 50tis km. ND mě vyšly na cca 30 000kč - ale opravdu se počítalo že motorka neuvidí dobrý servis 50k. Takže jen pro představu, kdybys chtěl udělat více věcí a mít klid. Nikdo na tu motorku opravdu pořádně 50k nesáhl a dojela do cíle
naprcccs napsal:
Já dělal velký servis přesně ve 100k na cestu dlouhou 50tis km. ND mě vyšly na cca 30 000kč - ale opravdu se počítalo že motorka neuvidí dobrý servis 50k. Takže jen pro představu, kdybys chtěl udělat více věcí a mít klid. Nikdo na tu motorku opravdu pořádně 50k nesáhl a dojela do cíle
Jenže ty jsi potřeboval aby to vydrželo nesmysl a ještě na konci světa.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Tak to jo, koupil jsem to loni s 83 000, takže jsem zatím dělal jen 10 000 servis v 90. Přede mnou to měl jen jeden majitel, starší pán v Německu a jezdilo to poctivě do BMW. Tak nějak jsem žil v domnění, že se dělá spojka, kardan a tak.
naprcccs napsal:
Jenže ty jsi potřeboval aby to vydrželo nesmysl a ještě na konci světa.
jojo, taky jsem to psal. Ale tohle mi příjde jako taky dobrá varianta.. když vím, že to ta motorka dá, nemusí se pak člověk už moc starat.
Velky lozisko v rozvodovce sem menil preventivne ve 120ti, melo slaby poskozeni povrchu ale nehucelo ani neteklo gufero...spojku a prevodovku mam puvodni 170tisic... to mam ten stary typ prevodovky.
Kupredu spatki ni krok...