stevebmw napsal:
A musí to být přišroubované k podlaze vozíku? Nebo je možnost jenom to na podlahu položit, najet motorkou a zakurtovat?
Máš to vyzkoušené přímo s R1200GS?
... 100% přišroubovat!!!
Já udělal tu pí*ovinu, že jsem si to položil na podlahu v garáži abych nastavil tu kolébku na velikost předního kola. Tam jsem s tím drcnul, protože se to zarazilo o vrata, ale zpátky jsem to tahal po podlaze jak ****. Takže vyvaruj se chyb co já . Napřed přidělej na káru a pak teprve kolébka.
brinecek napsal:
.... ještě doplním nějaké obrázky jak jsem to naimplementoval na vozík, který je kratší než vlastní "šíny"
https://goo.gl/photos/412bVsCPXyjU3QmV9
Přesně tak, mám sice origo od vezeka, ale princip je stejný. najel jsem na hrb a bylo vymalováno. Vyřešil jsem to tak že dávám pod motor dřevěný hranolek aby nemohla motka propružit a háky do ok přichytnu bindrem a je klid. Vozím to takhle do Rumunska cca 1000km a pohoda.
Když do držáku najedeš, nakloň motorku co nejvíce půjde na stranu, přikurtuj a pak nakloň na druhou stranu tak aby se vidle částečně propérovaly a zakurtuj. Neexistuje aby se to uvolnilo. Držák musí být samozřejmě upevněn k vozíku.