Opravdu s radostí vám chci oznámit, že ode dneška máme otevřeno po rekonstrukci.
Oficiální otevření je sice ve středu 22.2. od 12h ale prodejna je víceméně hotová, všechno funguje a do středy doděláme jen nějaké chybějící prvky vybavení, nějaká světla a orientační systém.
Každopádně ve středu bude pro návštěvníky prodejny nachystané občerstvení a podvečer představíme pár nových věcí, které bohužel kvůli konfliktu termínů evropských výstav nemůžeme ukázat o týden později na Motosalonu a zejména jednu zajímavou motorku... Takže určitě se stavte podívat.
Co je u nás nového?
- kompletně předělaná prodejna rozdělená na dvě části - doplňky na motorky a výbava jezdce
- tři předváděcí motocykly na prodejní ploše plně vybavené doplňky Touratech (aktuálně R1200GS LC, KTM 1190 a Africa Twin)
- naprosto předělaný prodejní prostor motocyklového oblečení (všechny barvy a velikosti Touratech Companero, Klim Badlands, Carlsbad, Kodiak a Altitude skladem - Altitude ale vůbec neprodáváme v modrožluté verzi). Boty Touratech Destino ve všech velikostech a barvách skladem od vel. 37 + všechny velikosti Sidi Adventure do vel. 47
- rozšíření skladových prostor umožňuje mít skladem kolem 50 různých sedel Touratech a Sargent, několik desítek sad kufrů Zega všech typů a provedení atd.
- rozšíření parkovacích ploch na novém sousedním pozemku o 12 míst
Těšíme se, že se zastavíte třeba jen pro katalog a dáte si naší kávu Illy.
Tomáš
Radek
Martina
Tomáš
Ivana
TomasTT přiložený následující obrázek:
Dneska jsem se stavel a musim rict ze prodejna je k nepoznani Moc pekna prace!!
Four wheels may gets you there, but two wheels will made the journey memorable.....
Ham napsal:
Tím Altitude se zřejmě myslí Latitude, ale nerozumím konci věty v závorce, už tento model vůbec neprodáváte mimo modrožluté verze?:
(všechny barvy a velikosti Touratech Companero, Klim Badlands, Carlsbad, Kodiak a Altitude skladem - Altitude vůbec neprodáváme jen modrožlutou verzi)
Napsal jsem to blbě - máme skladem všechny ty modely ve všech barvách kromě Altitude, který máme v černé a šedé ale ne v modrožluté, kterou nebereme na sklad protože vypadá příšerně. Tak to nějak opravím aby to bylo jasné. ´
Jinak Altitude je dámský model odlišný od pánského Latitude.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
To rozhodně ne, protože už od rána stojí na krámě
Tohle bude mít boxera
Tak jsem koukal na Xichtoknize na fotky ze včerejška a ten Rambler tam byl. Co jsem vyhrál? ;-) :-D
-----------------------------------------------------------------------------
Dříve jsem byl trochu namyšlený, ale teď už nemám chybu!
Tohle bude mít boxera
Tak jsem koukal na Xichtoknize na fotky ze včerejška a ten Rambler tam byl. Co jsem vyhrál? ;-) :-D
Klíčenku
hele ty chlebicky vcera byly docela dobry... to je ted novy standard? ...to bych mozna chodil na navstevu casteji...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tohle bude mít boxera
Klíčenku
No to abych vám to tam došel pochválit a rovnou si k té klíčence i něco koupil ;-)
Upravil TomasTT dne 24.02.2017 14:34
-----------------------------------------------------------------------------
Dříve jsem byl trochu namyšlený, ale teď už nemám chybu!
Moooc krasny to tam mate a to kafiicko vyborny.Jenom ten rumik a zakusecek k temu mohl este byt. Tak diky moc za dnesni popovidani.
Kupredu spatki ni krok...
No jo, zákusky musíme doladit
Ale na druhou stranu návštěva z Moravy a klobásky nebyly
Jinak ta motorka je nádherná (myslím tu Yamahu)...
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...