Čau. Mám origo padací rám BMW - tento:
http://mojegs.cz/home/116-padaci-ram-bmw-r1200gs-lc-2013.html
Za jízdy (nad 4tis otáček) silně vibruje a vibrace se přenáší do stupaček a sedla. Myslím, že předtím tam tolik vibrací nebylo (musím zkusit po sundání rámu, na což momentálně nemám čas). Každopádně když ve 140km/hod sáhnu na motor - tak je zcela klidný, kdežto padáky vibrují jako prase. Máte někdo podobné zkušenosti se stejnými či jinými padáky na motor.
Tak si odpovím sám Jezdil jsem chvíli bez padáků a pak s padáky. Opravdu kolem 5000 ot (jak na potvoru dálniční rychlost) se vibrace mírně přenášejí do rámu. Myslíte, že by pomohlo jejich úchyty vypodložit nějakou podložkou (guma, plast...)? Nejsem technik a nevím, jestli by to nebylo k ničemu, Když spodní dva šrouby stejně vedou do bloku motoru.
Pistolnik napsal:
Tak si odpovím sám Jezdil jsem chvíli bez padáků a pak s padáky. Opravdu kolem 5000 ot (jak na potvoru dálniční rychlost) se vibrace mírně přenášejí do rámu. Myslíte, že by pomohlo jejich úchyty vypodložit nějakou podložkou (guma, plast...)? Nejsem technik a nevím, jestli by to nebylo k ničemu, Když spodní dva šrouby stejně vedou do bloku motoru.
zkus se projet na jine moto s identickymi padaky a zkus to.
do te doby bych to neresil radikalne.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Pistolnik napsal:
Čau. Mám origo padací rám BMW - tento:
http://mojegs.cz/home/116-padaci-ram-bmw-r1200gs-lc-2013.html
Za jízdy (nad 4tis otáček) silně vibruje a vibrace se přenáší do stupaček a sedla. Myslím, že předtím tam tolik vibrací nebylo (musím zkusit po sundání rámu, na což momentálně nemám čas). Každopádně když ve 140km/hod sáhnu na motor - tak je zcela klidný, kdežto padáky vibrují jako prase. Máte někdo podobné zkušenosti se stejnými či jinými padáky na motor.
Vyrobil jsem si kdysi hliníkový kryt pod motor na alpa.Taky jsem cítil vibrace do stupaček.Až když jsem ho přišrouboval přes gumové podložky bylo to ok.Takže je to možná řešení i pro tebe..
Ja so mal davnejsie podobny problem na Honde CBF s padakmi Givi, skusal som vselico, nakoniec vyrazne pomohli hrube gumy medzi padakom a uchytnym bodom na motorke. Takze ak mozes, skus to, myslim ze by to mohlo ciastocne pomoct