já včera měnil olej v hrušce u ST - v repair manualu je 0,23 l , po vyndání čidla abs začal olej kapat z otvoru po ABS cidle. hrušky. Vypustil jsem ho a dal tam přesně 230 ml. Olej z otvoru nekapal. Je možný ,že to bylo přelitý ze servisu BMW ?
Upravil antares dne 21.01.2018 14:00
...cesta je cíl...
Dekuji ti servisaku z Dablic.hlasilo mi to servis...oleje vymenim sam...chci se naucit,ty prej umis nastavit př.interval servisu,mam necelych 20 tis.moto 2014 z Italie druha ruka,neco bys mi poradil???jaky olej do motoru...moc ti dekuju
antares napsal:
já včera měnil olej v hrušce u ST - v repair manualu je 0,23 l , po vyndání čidla abs začal olej kapat z otvoru po ABS cidle. hrušky. Vypustil jsem ho a dal tam přesně 230 ml. Olej z otvoru nekapal. Je možný ,že to bylo přelitý ze servisu BMW ?
a jééé jak klesly ceny, tak už to začíná, jak se vzducháčema...samodomo za levno...
230ml je do suchýho převodu, tzn. první nalití nebo po výměně ložisek.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Toncek napsal:
Dekuji ti servisaku z Dablic.hlasilo mi to servis...oleje vymenim sam...chci se naucit,ty prej umis nastavit př.interval servisu,mam necelych 20 tis.moto 2014 z Italie druha ruka,neco bys mi poradil???jaky olej do motoru...moc ti dekuju
do motoru u lc nalij 5w40 a samozrejme servis ti smazu
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Toncek napsal:
v manualu mam toto - mozna STcko to ma jinak ? Vim ze asi praxe je praxe.
Pri generalce 0,25 a pri výměně 0,23.
antares přiložený následující obrázek:
Toncek napsal:
v manualu mam toto - mozna STcko to ma jinak ? Vim ze asi praxe je praxe.
Pri generalce 0,25 a pri výměně 0,23.
Ty dílenské manuály se ale během let měnili. Takže to, co máš, už několik let neplatí.
Dej tam 180ml.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
antares napsal:
OK - tak uberu -a prevodovka zustala snad stejna ne? tam jsem dal 0,9 l
LC ma spolecnou napln s motorem...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2