Zdravím mám dotaz ohledně brodění s tímto bavorákem-dnes jsem neodhadl hloubku brodu přes potok kde normálně přejíždím a bývá tam 10cm vody ale dnes jsem opomněl tání a z 10cm bylo 50cm vrátit se nešlo tak mi voda vyhrkla okolo budíků přes nádrž do klína -mám se někam podívat nebo něco vyfoukat aby někde voda nezůstala nebo nenatekla kam nemá? Jinak jela dál bez problémů Díky
Zdravím opět dotaz BMW r1200st 2005 budu měnit olej v motoru chtěl jsem udělat motoru dobře tak jsem koupil motorex boxer 15w50 co mně překvapilo je barva oleje zelená? Teď je tam doufám motul 5100 15w50 který nalili v bazaru při prodejním servisu a bavoráku chutná radši ho dolévat nebudu a dám nový morex boxer doufám že mu nebude taky šmakovat píšou že snižuje spotřebu oleje tak se nechám překvapit jen mi nejde do hlavy ta zelená.... díky za odpovedi.
BMWST napsal:
Zdravím opět dotaz BMW r1200st 2005 budu měnit olej v motoru chtěl jsem udělat motoru dobře tak jsem koupil motorex boxer 15w50 co mně překvapilo je barva oleje zelená? Teď je tam doufám motul 5100 15w50 který nalili v bazaru při prodejním servisu a bavoráku chutná radši ho dolévat nebudu a dám nový morex boxer doufám že mu nebude taky šmakovat píšou že snižuje spotřebu oleje tak se nechám překvapit jen mi nejde do hlavy ta zelená.... díky za odpovedi.
To je asi tak jak si benzina barví VERVU100 do modra a taky to neznamená že to dělají ze šmoulů.. Prostě image MOTOREXu..
Over than 250k km on BMW GS bikes
Nechci zakládat nové téma ale trochu mi vrtá hlavou rychlořazení pro BMW viděl jsem na youtube video R1200GS nejvíc se mi líbilo jak dává meziplyn při podřazování samozřejmě i řazení nahoru bez spojky a ubrání plynu---teď můj dotaz šlo by to i na moje R1200 ST r.v.2005?? Díky Čuda