já u své 1150 GSA na vše používám MOLYKOTE BR2 plus, používám to i na kardan, tedy na tu drážkovou hřídel. Používal jsem to i na MOTO GUZZI a dobrý. Vím, že máš jinou motorku, ale bude to podobné....
Ahoj Radek
Upravil monsery dne 11.08.2018 08:43
Lítám pomalu a nízko..
Ahoj,
mám dotaz: drážková hřídel kardanu se nějak pravidelně maže?
Díky za info.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Ahoj,
mám dotaz: drážková hřídel kardanu se nějak pravidelně maže?
Díky za info.
Co vím, tak na to interval není, ale je rozumný to namazat pokaždý, když to z nějakýho důvodu rozděláváš... např. výměna gumových manžet, spojka, ložiska v převodovce... (+ v případě jedenáctky třeba prasklá převodovka, vypadávající kvalty atd. )
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
dle mě se do přední osy vazelína nedává maže se max osa předního kola aby šla lehce a nerezla jina funkce mazání tam není.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
R1100s napsal:
Ahoj jakou davate vazelinu do predni osy? Musi byt nejaka specialni (vysokoteplotni)? Nebo staci obycejna ? Diky
ty mas zvlastni dar udelat z takove blbosti zase debatu na 14 dni.. ja to opucuju a zlehoucka to maznu bilou visokoteplotni abi to nekorodovalo.
Kupredu spatki ni krok...
Dávám jen pro to, aby tma něco bylo a zbytečně to nerezlo. Používám skf do vysokých teplot.
Full gas a nebát se :-D
Moto : BMW R 1150 GS, Supertenere 750 a Tenere 660,
Kawasaki ER 5(vše stále ve službě)