Zacal mi blbnou vypinac blinkru, nahodne prestava blinkry vypinat... Zli jazykove tvrdi, ze se musi vymenit cely ovladaci komplet. Poradite prosim nekdo? Po vymene remenu alternatoru za 250,- je to prvni zavada za temer 60t km... Je to 1150GS MY2002
BMW R1150GS MY02
Řešil jsem to taky, akorát u blinkru na druhý straně - tak trochu vypadává, ale zatim funguje - a je to skutečně tak, že je potřeba to vyměnit komplet. Teda vyměnit se to dá i jednotlivě, ale problém je sehnat tu konkrétní část, která se pos.ala... Jako díl se to prodává jen v kuse a je to někde okolo 5000,-
blbl mi přepínač světel - po rozebrání jednoduše opraveno - myslím, že i blinkr půjde opravit - vždyť v tom nic nejni, jen se to prokostří a vyšle impulz, aby ten krám německej přestal blikat ne?
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Rozebrat a něco i opravit se samozřejmě dá. Průser je, že když tam popraskaj různý plastový mikronesmysly uvnitř, nejde pak sehnat jedna konkrétní věc (třeba jenom spínač blinkru) sólo. Ale rozebral bych to, třeba je to fakt jen nějaká blbost...
To raptor:
Za ty léta mám ke své BMW vytvořen "citový vztah" - což je z mých příspěvků jasně patrné.
To Alesh:
Mikronesmyslů tam moc asi nebude, není to Japonec nebo 1200GS. Tohle určitě montovaly v Berlíně ještě skopčácký sekerníci tzv. handgemacht.
To JohnyT:
Ještě pak zbývá slídit na ebay. Tyhle fičuriny se tam docela hojně a levně prodávaj. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Dáš to hromady podle mě se tam dostala voda a je to zaoxidovaný nic na tom nehledej vždyt tyhle přepínače už šroubujou tak min 15 let tak tam určo nejsou ani tištěný spoje .Ale baca na pidipružinky aby jsi si je nepostrácel
Tak jsem to rezebral co to slo, ale uplne ty cudliky sundat nejdou. Prostirkal jsem to kontakt cleanerem a vypadalo to, ze se zlepsil chod toho vypinace a i to krasne vypinalo na prvni pokus. Tak jsem to slozil a dneska kdyz jedu tak to zase nevypina respektive vypne az treba na 6 zmacknuti
BMW R1150GS MY02