Mám tyto gumy
Do menšího terénu super
Hučí okolo 100-120 potom už ne
Na mokru jsem jel minimálně tak neklouzlo
Ale za mě bych si je už nekoupil jak hučí
Jsem dálniční typ a ten hukot mě vadí
Pivos napsal:
Máte někdo zkušenosti s touto pneu (na 1200GS-vzduch)?
Např. hučí přední pneu při jízdě?
Chování na mokru
díky
mám je na 1150 GS Adv. a musím říct, že jsou fakt výborný. Vyzkoušeno i minulý týden za silného deště, takový pocit jistoty jsem neměl na žádných jiných gumách. Přední guma hučela opravdu jen ze začátku, pak klid. Zatím mám na nich najeto cca 700 km. Velkou zatěžkávací zkouškou bude začátkem září Bosna.
- Na mokru senzační, přinejmenším na úrovni Pirelli Scorpion Trail II nebo lepší. Tam prostě vůbec není co vytýkat.
– Chování při sportovní jízdě v podstatě taky na jedničku. Precizní, čitelný, se silným gripem. Zvládá nejen velké náklony, ale i razantní akceleraci z těch velkých náklonů. A brzdí fest.
– V terénu jsem čekal víc. Jakmile přijde stoupání nebo klesání, v jemnějším hlubším štěrku přední guma katastrofálně nevede. Kameny, hlína, velké nerovnosti, to všechno je cajk. Dokonce i mokré kamení, asi díky té silice. Ale do volně sypaných kamínků se to prostě opřít neumí. Dokonce je problém bezpečně zastavit i v relativně triviálním sjezdu, natož boha zatočit v ostré serpentině z kopce.
Celkově jsem z toho rozpačitý. Na silnici sice super, ale to jsou všechny 90/10 gumy taky. A mimo silnici mě Karoo Street subjektivně nepodrží o moc víc.