Na XT 660Z 08 je taky jen jedno světlo... Taky sviti jen"rovne".. Když jsem to tenkrát prihlasoval tak chtel jen vidět, že to svítí rovne...na digi palubaku jsem jen prepl míle na km a byli to.. tak snad ti to pomůže.
pokial viem každé vozidlo z UK svieti opačne ako jeho EU verzia... bolo to tak pri vzducháčoch a nemyslím si žeby niečo v tejto logike menili pri vodníkoch
live fast, die young be wild, have fun
raptor napsal:
poprosím XT660Z sem vobec neťahajme
pokial viem každé vozidlo z UK svieti opačne ako jeho EU verzia... bolo to tak pri vzducháčoch a nemyslím si žeby niečo v tejto logike menili pri vodníkoch
A jen jsem chtěl pomoct tím že třeba tento model yamahy sviti rovne neni potřeba nic měnit.. Tak proč by to neslo u u bmw.. Je uplne jedno co je to za značku moto pokud to světlo svítí rovne, bez zvyseni lomu v levo ci vpravo tak je to jedno.... Je to jen moje osobni zkušenost..dnes spoustu motorek sviti "rovne" . Pak mas jediné možnost si pro klid duše koupit nové světlo. Toz asi tak
Je to jednoduché. Na akrylátovém krytu světla nebo vzadu na těle světlometu je štítek na kterém je homologační označení země, která světlomet schválila(E a číslo země). Vedle toho je buď šipka jen doleva či doprava. Ty bys ta měl mít šipku tuhle <---> To znamená, že je světlo homologované pro pravo i levostranný provoz.
Upravil Spitfire dne 06.08.2019 11:18
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
[quote]PavelDR napsal:
No,ale LCčka svítí rovně a vyrábí se jen jeden druh světla pro celý svět.Asi už se šetří v BMW.[/quote ....dyť to píšu že to tak má více znacek moto...
Upravil Bedabanjo dne 06.08.2019 15:21