Dobry den, mam drzak na mobil ktery se dava na misto BMW Navi s USB nabieckou viz foto.
Ale ten telefo se nepozna ani nic, nebijeni ne funguje...
Zkousel jsem jiny kabel ktery pouzivam normalne ale nic..
No tak cinska sracka je dalsi otazka ale hlavne na tom drzaku navi ma bit napeti ne?
Jedine co mi napada najit nejakou Navi 5 nebo 6 a vyzkouset jestli to vhubec funguje ten drzak..
Co jsemnchtel zjistit pokud mam to nejak altivovat pres pocitac nebo neco...
Proto se te nato celou dobu ptam. A ty mi porad cpes ten drzak. Gps drzak musi byt napojen na prave strane. A pokud to nekdo dobastlil musinse diagnosticky aktivovat aby to kamosilo
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Ahoj vsem, stale resim ten problem s nabijeckou, dal jsem BMW Navi VI do drzaku a nabijeni funguje v pohode, tz ze napeti tam je.. Tak jsem myslel ze ten cinsky drzak je vadny, koupil jsem druhy od jineho prodejce, a po 2 mesicech cekani ten taky nenabije telefon uz nevim co pak s tim...
Upravil bartikyan dne 08.01.2020 13:48
Číňan sám na aliexpresu píše, že je víc verzí a je nutno koupit tu správnou.
Máš ty kontakty na držáku všechny stejný, nebo 4 větší? Možná si jen podruhé znovu objednal špatně
Prvni co jsem koupil vypadalo jak na levem obrazku, a 4 kontaky jsou vetsi... a ten druhy jsem jeste nerozebiral tak ze nevim co je uvnitr... Zkousim to dneska vecer....
Upravil bartikyan dne 08.01.2020 14:31
Kdyby jsi se na ty čínany vykašlal uděláš uplně nejlíp.
Koupíš si motorku za půlku a pak řešíš takový kraviny
Dej tam navigaci co tam patří a máš pokoj.
lubos GS napsal:
Kdyby jsi se na ty čínany vykašlal uděláš uplně nejlíp.
Koupíš si motorku za půlku a pak řešíš takový kraviny
Dej tam navigaci co tam patří a máš pokoj.
A na co potrebuju ten BMW Navi ktery stoji 20 tisic a krome navi a par funkci neumi nic? Radsi dam telefon ktrey muzu ovladat pres hlas, volat, google maps a spoustu dalsich veci...
Dalsi pristroj za spoustu penez je uplne k nicemu... Pokud BMW chce za to takovy penize tak at' s tim jdu do pr**le...
Nejde o setreni penez ale ja osobne to beru jako nesmysl koupovat tu navigacku ktera je stara jak krava..
Misto toho bych mely uz davno vytvorit alespon nejakou aplikaci na telefon se stejnym systemem, ale ne ! Stale tam davaji ten cradle pro navi abych spolu Garminem tahali penize...
sice to je asi hodne individualni, ale za me tedy hlavni vyhoda je jednoznacne kolecko .....
to priblizovani a oddalovani kdyz opravdu navigujes je k nezaplaceni .....
xylem napsal:
sice to je asi hodne individualni, ale za me tedy hlavni vyhoda je jednoznacne kolecko .....
xylem napsal:
taky jsem to řešil a ptal jsem se stejně. na telefonu je houby vidět a furt se přehřívá. lze to brát jako řešení pro sociálně slabší, ale pokud tě finance nenutí, radši bych koupil moto navigaci.
pod trvalým dohledem