Docela by mě zajímalo kolik z nás či vás má další zálibu v lodích Já jsem krapejtko chycenej. Včera navečer jsem byl kočku vyvětrat
Remus511 přiložený následující obrázek:
Remus511 napsal:
Docela by mě zajímalo kolik z nás či vás má další zálibu v lodích :) Já jsem krapejtko chycenej. Včera navečer jsem byl kočku vyvětrat *saycheese*
ja rozhodne.. jsem zamilovanej do Zodiaca Futury... 50Hp. Planuju na pristi rok.. snad :)
je to SIB..
treba projet deltu Dunaje.. franc. reky atd...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hicksíku, nejsme náhodou bratři? Motorky, Rc letadýlka, lodě, holky...
Gumák je supr věc. Naprosto bezůdržbová a jezdí jak z praku..
Teď s taťkou dolaďuji dětské bolesti, prože celá loď prošla komplet rekonstrukcí. Teda spíše stavbou, protože jsme loď byla vybydlená. Jen torzo a na vodě byla asi před 50 lety.. Komplet vše udělat a to do origo stavu. U nás jsou ještě dvě, ale tak nějak dobastlené... Ale je to kočka
Remus511 napsal:
Hicksíku, nejsme náhodou bratři? Motorky, Rc letadýlka, lodě, holky... *flower*
Gumák je supr věc. Naprosto bezůdržbová a jezdí jak z praku..
holky jo, ale lod je lod :D
Ta futura je prej dobra, ma to stabilizacni komory a na SIB to jezdi dobre.
Dalsi alternativa.. stale jeste nezavrzena je RIB (pevne laminatove dno). To pry reze vlny skrz, narozdil od futury ktera klouze na vlnach nahore (takze u rozbourenyho more skaces jak ratlik).
Chci se vejit do tech 400k... to na "velkou" lod neni... a na te Future se mi libi skladatelnost. Je na tom i stan :)
Teď s taťkou dolaďuji dětské bolesti, prože celá loď prošla komplet rekonstrukcí. Teda spíše stavbou, protože jsme loď byla vybydlená. Jen torzo a na vodě byla asi před 50 lety.. Komplet vše udělat a to do origo stavu. U nás jsou ještě dvě, ale tak nějak dobastlené... Ale je to kočka *inlove*
toz gratuluju, hod vic fotek.
futura skakajici:
Nasi znami meli Baylinera Cierru.. nebo jak se to jmenovalo... kdysi. Tehdy jsem zjistil, ze lod potrebuju... to je jasny.
Upravil hicks dne 21.04.2009 12:54
17 cm
ty jo.. moc pekny :)
17 cm
...hmmm i když tomu moc neholduju, tak i přesto by byl asi zážitek se v tom svézt...já raději krauluju.. pěkné Remus
Hicks: kdyby mě Remus nesvezl tak si u tebe rezervuju místo v tvojí kocábce
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Pokusím se najít nějaké fotky.. Loď je pravdě podobně vyrobena výrobcem WEESE. Je navržena jako sportovní člun. Jen je potíž, že na vodních nádržích nesmíš jet ve skluzu. Což je potíž, protože tahle holka jde nahoru už ve 20km/h a upaleje 60km/h. Musí se seštelovat motór a poladit vrtule a pak se možná jukne nad 70km/h a to už je palba jako sviň . Ale já s ní jezdím pohodu, ale pokud je někdo dotěrnej
Loď je postavená jako sportovní člun pro klidné vody, tahání lyžaře a podobně. Do vln potažmo do moře to opravdu není.
mencas napsal:
...hmmm i když tomu moc neholduju, tak i přesto by byl asi zážitek se v tom svézt...já raději krauluju.. pěkné Remus
Hicks: kdyby mě Remus nesvezl tak si u tebe rezervuju místo v tvojí kocábce
ja mam zatim jen nafukovaci madracku Campingaz s kompresorem
17 cm
Remus511 napsal:
Pokusím se najít nějaké fotky.. Loď je pravdě podobně vyrobena výrobcem WEESE. Je navržena jako sportovní člun. Jen je potíž, že na vodních nádržích nesmíš jet ve skluzu. Což je potíž, protože tahle holka jde nahoru už ve 20km/h a upaleje 60km/h. Musí se seštelovat motór a poladit vrtule a pak se možná jukne nad 70km/h a to už je palba jako sviň . Ale já s ní jezdím pohodu, ale pokud je někdo dotěrnej
Loď je postavená jako sportovní člun pro klidné vody, tahání lyžaře a podobně. Do vln potažmo do moře to opravdu není.
jo.. ten vytlak je prusvih i pro nafukovaky. Zodiac se snad zveda jeste driv... je to debilni pravidlo imho, ale vis sam, ze se vedou diskuze... ten Zodiac ma jezdit cca 60kou (oficialne).
17 cm
hmm, pekny to je ale mam tolik konicku co mi zere prachy ze na dalsi uz neni ani cas ani penize, tak mi s lodkama dejte pokoj Uz se vidim jak bych chtel za chvili neco jako tohle
tak se přidám - "řidičák" na loď mám, čluny mne až tak neberou, ale pro co mám slabost jsou vodní skůtry a plachetnice...svého času jsme jezdili na Yamaze 1300 tuším, dvojsitz...nekutečné dělo...v neděli jsem tady na výstavě lodí obdivoval SEADOOčko...přes 200Hp....úžasné...
Vjetrnik napsal:
tak se přidám - "řidičák" na loď mám, čluny mne až tak neberou, ale pro co mám slabost jsou vodní skůtry a plachetnice...svého času jsme jezdili na Yamaze 1300 tuším, dvojsitz...nekutečné dělo...v neděli jsem tady na výstavě lodí obdivoval SEADOOčko...přes 200Hp....úžasné...
a na září možná vyrazíme někam pod plachty...
Vodni skutr je jasnej, to meli samozrejme taky nasi znamy...
...slo mi to hodne na stojce, jako jedinej jsem to zvedl snad napoprvy )...
ale skutr je pro mne bohuzel prilis malo praktickej, nez abych si ho chtel koupit... uzitecnejsi mi prave prijde rychlejsi clun.
17 cm
Remus511 napsal:
Docela by mě zajímalo kolik z nás či vás má další zálibu v lodích Já jsem krapejtko chycenej. Včera navečer jsem byl kočku vyvětrat
ja rozhodne.. jsem zamilovanej do Zodiaca Futury... 50Hp. Planuju na pristi rok.. snad
je to SIB..
treba projet deltu Dunaje.. franc. reky atd...
Ach jo... kdyby se k tomu dala pridelat dolu ploutvicka (horizontalni!) aby to fungovalo jako hydrofoil... to bych asi snad i prodal motorku a koupil to
Ridičák na loď taky mám, ale loď ne - přesně jak píše Brtník - koníčků je dost a všechny finačně náročný Jediný co mi zbývá je Vltava na raftu nebo plasťáku. Jinak jsem se svezl na vodním skůtru a je to super. Jediný co se mi zatim fakt hodně líbilo hned po motorce byl skok padákem - to je bomba! Doufám, že si ještě někdy skočim Jinak loďky pěkný
Upravil MALI dne 21.04.2009 17:58