Zdravim vsechny, ma nekdo nejakou zkusenost s prodejcem, co vozi motocykly bmw z Anglie? Jde mi konkretne o tento inzerat.
https://motorky.bazos.cz/inzerat/113420104/bmw-r1200gs-adventure-lc.php
tukan77 přiložený následující obrázek:
Tak po overeni v BMW je tento motocykl tezce havarovany na zadni cast, vymenen kardan, zadni ram, vyfuk, kolo atd atd. Vse meneno v BMW v Anglii, takze to nemusi byt opraveno spatne! Nicmene prodejce mluvi o nebouranem motocyklu a ja mu jiz neverim! Nedoporucuji.
Ahoj, sice je toto vlákno asi vyřešené, přesto přidám svůj názor a zkušenost. Asi většina z nás kupuje mazliky za své vydělané peníze. Proto se někdy divím za co a kolik jsou někteří ochotni ty peníze utratit. Když jsem se rozhodl koupit gsa 1200 lc, tak jsem zběžně projel nabídky v ČR a pak už jen DE. Němci mají mnohem větší trh a kupodivu i lepší ceny. Bral jsem kus od BMW Kassel v programu BMW Premium Selektion. To znamená, že byl udělaný servis ve 12tis, přesto, že původní majitel dělal při 10tis taktéž tam. Dostanete záruku 1 rok, všechno jasně doložené doklady. V Kasselu byla motka koupena, servisovana. A cena? 14.200 Euro. GSA, 2016, ocean blue, 12tis km, bmw navi V, Akrapovic, zvýšení řídítek, originál titanové stupačky a další prkotiny jako vnitřní tazky do kufru nebo originální kalendář k výročí GS. Kupoval jsem ho 3.1.t.r.Prodejce měl na krámě dalších 12gs a spoustu jiných bavoraku. Při podpisu mi cenu sám od sebe zaokroulil na 14tis. Co tím vším chci říct. No, že se někdy opravdu vyplatí udělat si výlet za naše hranice. Nekupuju bawo každý rok, tak mě to za to stálo. Jen se nebát,. V dnešní době internetu, překladaču, srovnavacu atd. to není problém. Motorku jsem si vytipoval na stránkách bmw motorrad.