Jen nevím zda to dobře chápu zda vypnutí tempomatu stačí ubrat plyn a on se sám odaretuje? Může mě to někdo kdo ho používá popsat a hlavně od jakého výrobce ho má?
díky za rady
Upravil PetGS dne 27.09.2021 21:46
PetGS napsal:
Jen nevím zda to dobře chápu zda vypnutí tempomatu stačí ubrat plyn a on se sám odaretuje? Může mě to někdo kdo ho používá popsat a hlavně od jakého výrobce ho má?
díky za rady
Ahoj, ne musíš ho ručně povolit/odaretovat aby se ti povolila rukojeť plynu.
hlavne kup nejakej normalni, treba ten od Wunderlichu je hroznej, ja ma uz 5 let Kaoko a naprosta spokojenost, ANO je nejdrazssi, ale ta cena odpovida kvalite
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Souhlasím se Shrekem, mám taky Kaoko asi rok a půl a je to super. Oproti Wunderlichu se utahuje a povoluje ve směru otáčení plynu. Nemusiš ho odaretovávat, chytneš to s plynem a otáčíš společně. Když potřebuješ doladit rychlost do kopce nebo z kopce, tak je to snadný. A když ho nepoužíváš, otočíš o dvě otáčky a neplete se.
jackA napsal:
Souhlasím se Shrekem, mám taky Kaoko asi rok a půl a je to super. Oproti Wunderlichu se utahuje a povoluje ve směru otáčení plynu. Nemusiš ho odaretovávat, chytneš to s plynem a otáčíš společně. Když potřebuješ doladit rychlost do kopce nebo z kopce, tak je to snadný. A když ho nepoužíváš, otočíš o dvě otáčky a neplete se.
presne tak ty ostatni maji problem ze aretace je nelogicky naopak
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček