Taborak napsal:
A přední pneu s překvapením v ceně. Uteče? Neuteče...? Tohle mi už do baráku nesmí.
Funguje na to jednoduchá věc.
Mohl bych poprosit o prozrazení toho fíglu?
Po čerstvém nazutí a nafouknuti na 3bar neutikala vůbec. Po odpuštění na 2,2 začala utíkat a od té doby musím 1x za cca 4 dny dofouknut.
Kamarádovi přestala utíkat sama od sebe (pneumatika samozřejmě).
Taborak napsal:
A přední pneu s překvapením v ceně. Uteče? Neuteče...? Tohle mi už do baráku nesmí.
Funguje na to jednoduchá věc.
Mohl bych poprosit o prozrazení toho fíglu?
Po čerstvém nazutí a nafouknuti na 3bar neutikala vůbec. Po odpuštění na 2,2 začala utíkat a od té doby musím 1x za cca 4 dny dofouknut.
Kamarádovi přestala utíkat sama od sebe (pneumatika samozřejmě).
Taborak napsal:
A že Ráďo nemáš stejný metr na BMW? Zareznul kardal, tak bych čekal "Tohle mi už do baráku nesmí". A hle, prodals a koupil jiné.
Já mám třetí sadu E07, sice musím kvůli chybějícímu rozměru kombinovat vpředu starší bez plus a vzadu plus, ale nikdy ani jedna neutekla. Asi dobrý Hořický mechanik.
Tak pro všechny. Ten únik se děje z důvodu pevné kostry pneumatiky. Není to jen u Mitasek, ale i Heidenau a dalších podobných. Před montáží odstranit přetoky (nejlépe smirkem) a poté dosedací plochy patky ošetřit přípravkem který se používá na vyrezlé plechové disky u os. vozidel. Ten sajrajt lehce rozleptá dosedací plochu (nepřilepí) a pneu neuniká. Má to každý slušnější pneuservis a nic to nestojí. Vyzkoušeno nespočetněkrát. Jo a taky očistit ráfky. To je vše. Čekám na další diskutéry s dotazy typu, vždyť je to bezdušovka apod. Odpověď, tak si to nekupujte. Krásné Vánoce všem :-)
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Taborak napsal:
A že Ráďo nemáš stejný metr na BMW? Zareznul kardal, tak bych čekal "Tohle mi už do baráku nesmí". A hle, prodals a koupil jiné.
Já mám třetí sadu E07, sice musím kvůli chybějícímu rozměru kombinovat vpředu starší bez plus a vzadu plus, ale nikdy ani jedna neutekla. Asi dobrý Hořický mechanik.
Hele Ráďo, odejít od BMW k jiné značce nemusí znamenat posun k lepšímu. Odejít od nespolehliých pneu k jiné značce krok k lepšímu je