Bob napsal(a):
Pane Vjetrník:asi jsi zapoměl ve středu 28.10. je naplánován GS výlov rybníka u mě na chalupě
ja uz mu psal SMSku
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Dane máš pm.Pro ostatní kdo se budete motat ve středu dopoledne kolem Chlumce nad Cidlinou přijedtě ochutnat dobrou čerstvou rybu na výlov chovného rybníka v obci Hradištko je to mezi Chlumcem nad Cidlinou a Týncem nad Labem.
Bob napsal(a):
Dane máš pm.Pro ostatní kdo se budete motat ve středu dopoledne kolem Chlumce nad Cidlinou přijedtě ochutnat dobrou čerstvou rybu na výlov chovného rybníka v obci Hradištko je to mezi Chlumcem nad Cidlinou a Týncem nad Labem.
sic ryby nejím,tak bych se stavil a rád,ale bohužel,jsem v Táboře,autem a na jeden den domu nepoletim.To je k vzteku
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Vjetrnik napsal(a):
to Bob: nezapoměl neb jsem nevěděl....díky za pozvání, ale za takového počasí je hřích nejezdit...a kapr bude na štědrý den, je to už za chvíli...:D
u Tebe, mily Petre je hrichem oboji.
Jezdit i nejezdit... nejezdit i jezdit ;))
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vjetrnik napsal(a):
to Hicks: tak jo, takže zítra jdeme hřešit.......směr Ještěd
Sraz vzhledem k posunu času v 10:00 benzinka Hrubý u Nové Pošty v Klecanech...
Loc: 50°10'35.514"N, 14°26'45.392"E
Já pod Ještědem bydlim... A jelikož mi vyšlo volno na váš výlet kus bych se k vám připojil... Když všechno klapne..
Jizvy dokazují, že se minulost stala....
Rodina ráno rozhodla , že je na motorku špatný počasí (tady mrholilo a bylo to takový hnusný oslizlý, ani Ještěd nebyl vidět ) a že se alespoň budu moct věnovat jim. Tak jsme jeli na výlet.
Autem.
Do Drážďan.
Do Pola
Motorka se zatím zazimovávat nebude, ještě bude nutné vyzkoušet zimní doplňky - v sobotu mám být slunečno, tak to snad vyjde.
BMW GS = stroj na radost
Kdo nejel, má čeho litovat. Díky Vjetrníkům za milou společnost a výborně naplánovanou trasu.
Těch doslova pár výcvaků mobilem, co jsem udělal v Kryštofově údolí, jsem dal na:
http://gallery.me...nka/100534
Byl bych moc rád, kdyby tam Stáňa přidala vaše fotky (pomocí tlačítka „upload“ nahoře (pokud tedy nepoužíváte jiné online album).
Zase někdy (tentokrát snad dřív než po roce musíme zase vyrazit společně.
Upravil cerv dne 28.10.2009 19:23
to Cerv: večer to dostane za úkol...jen škoda, že bylo místy v zatáčkách mokro a listí, přeci jen to trochu klouzalo...za sucha to bude parádní okruh...zopakujeme
cerv napsal(a):
Kdo nejel, má čeho litovat. Díky Vjetrníkům za milou společnost a výborně naplánovanou trasu.
Těch doslova pár výcvaků mobilem, co jsem udělal v Kryštofově údolí, jsem dal na:
http://gallery.me...nka/100534
Byl bych moc rád, kdyby tam Stáňa přidala vaše fotky (pomocí tlačítka „upload“ nahoře (pokud tedy nepoužíváte jiné online album).
Zase někdy (tentokrát snad dřív než po roce musíme zase vyrazit společně.
Tak teď lituju ještě víc než včera....
Práce a nevolnost bohužel zvítězily a zrovna v asi poslední kloudnej den na výlet...
Maiali nel Fango!