Finální cenová nabídka (po změnách distribuce, které jsem vyvolal v uplynulých týdnech) na diagnostiku GS-911:
Model 030-0090 (Bluetooth + USB, limit 10 motocyklů) Ethusiast: 7990Kč s DPH
Model 030-0095 (Bluetooth + USB, bez limitu) Professional: 11990Kč s DPH
odpočet DPH pro plátce pochopitelně možný
Dodávky - okamžité, na centrálním skladě je už víc než 100ks od každého modelu.
Kromě ceny se změnil způsob distribuce, takže tato verze nebude obsahovat médium se softwarem, který je po registraci možné stáhnout ze stránek výrobce, program nebude možno lokalizovat do jiných jazyků (pouze angličtina) a manuál je pouze v elektronické podobě. Stále platí že k přístroji je od nás školení obsluhy v ceně ale nyní v omezení na jednu hodinu. Takže spíš zaškolení obsluhy s možností registrace a současné instalace SW na vašem počítači, pokud se na to někdo necítí..
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Super. Škoda že to nepřišlo dřív, mohli jsme využít ,,přibalených" služeb. A podpořit domácí trh.
Apoň mě bude hřát pocit, že jsme k tomuto kroku dobrým směrem snad přispěli i my.
Jen tak dál Tome.
Ps Vím o dvou lidech kteří tuhle cenu patrně využíjí.
no to zní krásně jen mě vcelku zamrzelo že jsem dal na předchozí bachorky o vynikajícím TTMAC za nějž sem dal vcelku ranec a ted vím že ho nikdo ani nezaktualizuje pač vyhradní dodavatel přešel na jiný skvělý výrobek tak předpokládám že nějaké usílí tímto směrem vyvíjet nebude - no cou už takový je život tak doufám Tome že mi aspon uděláš nějakou extra cenu až si přijdu pro jeden kousek ?!
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
Milan: ten model diagnostiky má pořád své uplatnění pro lidi, co mají starší motorky. HEX code slibuje funkčnost pro staré stroje už asi rok a pořád nic, na té staré diagnostice to šlape bez notebooku nebo telefonu naprosto perfektně. Oni udělali trošku podraz, protože nechali TT a tvrdili že to bude exkluzivní ale vzápětí udělali modrou verzi pro Wunderlich. Nicméně oběma řekli, že nový firmware nahrají za cenu přibližně stejnou jako kupovat celé nové výrobky. Prostě že aktualizace je za stejné peníze jako koupit nový, prostě že to zákazníkům vymění ale musí zaplatit 100% částky. Nevím jak to dopadlo u Wund ale TT se s nimi nedohodl ale těch diagnostik měli na podzim skladem asi 150, což je šílený. Výrobce je nějaká německá firma co dělá diagnostiky pro auta a asi se pohybují v jiných cenových úrovních.
Do 911 jsem Herberta natlačil já, neměli zájem a nechěl už diagnostiky dělat vůbec, protože ta MAC byla ztrátová akce ale nakonec se dohodli.
Jinak - do těch jednání o ceně se nakonec vložil Stephan, což je tuším majitel Hex Code nebo alespoň hlavní představitel a nějak to uhádal s německým distributorem č. 1 a TTAG a dohodli se, že nebudou muset brát tu jejich "někdy v budoucnu upgradovatelnou lokalizovanou verzi" s mnohem vyšší cenou a díky tomu upravili cenu. Asi to není nejlevnější v Evropě ale snad už ne nejdražší. *******************************
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Zdravíčko. Mám na prodej diagnostiku GS-911 (Bluetooth + USB, limit 10 motocyklů) Ethusiast za 4500,-. Už ji nemám na co použít a tak ji nabízím k prodeji. Stará asi 7 měsíců. Koupená nová přímo od výrobce. Můžu doložit výpisem z PayPal. Připojil jsem ji jen k mému motocyklu + ke 2 dalším. Zbývá v ní tedy ještě 7 volných VIN čísel. Samozřejmě poskytnu přihlašovací informace pro stahování nového SW pro PC, Symbian a Windows Mobile. Upgrade na verzi Proffesional bez limitu VIN čísel je samozřejmě kdykoilv možný. Stánky výrobce jsou www.hexcode.co.za. Když tak pište benacekm@gmail.com
viragoyamaha napsal(a):
Zdravíčko. Mám na prodej diagnostiku GS-911 (Bluetooth + USB, limit 10 motocyklů) Ethusiast za 4500,-. Už ji nemám na co použít a tak ji nabízím k prodeji. Stará asi 7 měsíců. Koupená nová přímo od výrobce. Můžu doložit výpisem z PayPal. Připojil jsem ji jen k mému motocyklu + ke 2 dalším. Zbývá v ní tedy ještě 7 volných VIN čísel. Samozřejmě poskytnu přihlašovací informace pro stahování nového SW pro PC, Symbian a Windows Mobile. Upgrade na verzi Proffesional bez limitu VIN čísel je samozřejmě kdykoilv možný. Stánky výrobce jsou www.hexcode.co.za. Když tak pište benacekm@gmail.com
Máš email
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **