1. motorka s nim ma najmensiu spotrebu oleja
2. motor s nim neni uplne najtichsi (najtichsi bol s valvoline 20w50) ale ked to porovnam s Fuchs Titan 20w50 tak je to sepot kvetin
+ pouzivam prisadu do motora liquimolly a za cenu 9 euro za liter fakt neni o com
jedna vyhoda je ze kedze je to 15w tak pri studenych startoch by mal lepsie mazat
U toho oleje máš dvě možnosti, buď polosyntetika: http://www.pewag-...-4-15W-50/
Nebo plná syntetika: http://www.pewag-...-4-15W-50/
Chybu neuděláš ani s jedním, je to jen o Tvojí peněžence osobní zkušenost zatím nemám.
Elektrokolo homemade 9kW, BMW R1200GS Adventure 2007, dále jsem měl - Yamaha XP 500 T-MAX 2004, Honda TRX 650 Rincon 2005, Journeyman Gladiator CF 500 2007, Honda XRV 750 Africa Twin 1994, ČZ 175 a fichtl
Mam ho v motorce,Advance VSX,prodává ho tady maník,co opravuje BMW a říkal,že je hodně dobrej.Osobně z něj nemam dobrej pocit,páč má přísady pro spol.náplň s převodovkou a má 15W50.Příští výměnu dam asi Motorex legend 20W50.
Myslim, že tu plnou syntetiku Shell tam dává Wing a je s tim spokojenej. Taky přemýšlím nad olejem - chtěl jsem tam dát Motorex boxer 15W50, ale spíš asi zůstanu u Castrolu 20W50. Nicméně by mě zkušenosti na 12ce s tim boxerem zajímaly
není potřeba polosynthetika nebo synthetika
stačí (a výrobce doporučuje) obyčejný minerál 20-50
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
raptor: díky za info, jsem ani nevěděl, že je něco takového v nabídce a je za supr cenu Elektrokolo homemade 9kW, BMW R1200GS Adventure 2007, dále jsem měl - Yamaha XP 500 T-MAX 2004, Honda TRX 650 Rincon 2005, Journeyman Gladiator CF 500 2007, Honda XRV 750 Africa Twin 1994, ČZ 175 a fichtl
rubigs napsal(a):
Mam ho v motorce,Advance VSX,prodává ho tady maník,co opravuje BMW a říkal,že je hodně dobrej.Osobně z něj nemam dobrej pocit,páč má přísady pro spol.náplň s převodovkou a má 15W50.Příští výměnu dam asi Motorex legend 20W50.
Právě od něj mám tuhle informaci... Zhruba do 14 dní mu tam povezu Dakarku na ventily...
rubigs napsal(a):
Právě od něj mám tuhle informaci... Zhruba do 14 dní mu tam povezu Dakarku na ventily...
.Tak to asi jedeš do Plzně na Roudnou?? Ukazoval mi to i v tabulkách v katalogu,normy a specifikace,určitě bude dobrej.Ale jak říkam,radši tam chci 20W,je hustější a v mrazu nějak nejezdím.
raptor napsal(a):
rubiGS - ja len ako perlicku ze mne tu 15w50 zere menej ako tu 20w50 - nechapem ako je to mozne kedze 15w50 je redsia ale je to tak
Tak to je fakt zajímavý,teď jsi mi dal brouka do hlavy.Mam 1150 teprve rok a zdá se mi,že olej docela žere.No asi ho zkusim 20W a uvidim.To 650 Dakarka olej nesežrala vůbec
rubigs napsal(a):
.Tak to asi jedeš do Plzně na Roudnou?? Ukazoval mi to i v tabulkách v katalogu,normy a specifikace,určitě bude dobrej.Ale jak říkam,radši tam chci 20W,je hustější a v mrazu nějak nejezdím.
Nevím, jestli to dělá v Chotíkově nebo na Roudné... Vím, že tam obchoduje s hadrama, ale více nevím... Nevíš, kde přesně to na té Roudné má?
Xhackerm-u MC Donalda,hned po výjezdu z kruháče odbočíš do leva na Roudnou,dolů z kopečka,dole po hlavní do leva a po 150ti metrech po pravé straně jsi v cíli u Pěchoučka.Je tam vchod z rohu bloku.Naproti přes hlavní je sokolovna a přes ulici krám na vercajk V+V.Je to ulice Na Roudné,ale číslo netušim.
ja davam motorex myslem ze legend nebo formula je to api sg a menim po 7tisicich, pac je to hodina prace a mam z toho pak lepsi pocit
WILL RACE FOR FOOD