http://www.youtub...0_dN_gQmEgFrajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Nic, ale asi natocim nove video, jak Vam ukradnu Orloj, treba to bude pochopitelnejsi Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
Tohle je typický způsob jak změnit téma dne a přesměrovat pozornost veřejnosti ve vlastní zemi i okolo na zástupný problém. Ukázková to prezentrace římského "Chléb a hry". Právě vám pustil novou hru a evidentně se jim to povedlo.
Mám pocit, že v Řecku toho bylo ukradeno a vytunelováno mnohem více v poslední době a tohle jen zakrývá stopy.
vlada-gsa napsal(a):
Docu pro mě to sice pochopitelné je, ale:
Tohle je typický způsob jak změnit téma dne a přesměrovat pozornost veřejnosti ve vlastní zemi i okolo na zástupný problém. Ukázková to prezentrace římského "Chléb a hry". Právě vám pustil novou hru a evidentně se jim to povedlo.
Mám pocit, že v Řecku toho bylo ukradeno a vytunelováno mnohem více v poslední době a tohle jen zakrývá stopy.
Tak tohle přesně bylo první, co mě napadlo po shlédnutí videa...
No jooooo ja se nedodival dokonce a myslel jsem že to je nějaká parodie zase...
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
ano souhlasím, Švédsko vydá rudolfinskou sbírku ukradenou Keonigsmarkem, Británie vydá kompletní egyptologickou sbírku včetně Rosettské desky (i když Egyptu ji vlastně ukradli Frantíci) a všechny obelisky se vrátí zpět do Karnaku, Polsko vydá Dámu s hranostajem a konec konců i ta podivně smějící se paní v Louvru patří do Itálie.
Docu, při vší úctě a respektu ke starému Řecku (i když největší Řek byl vlastně Makedonec), tohle nemůže nikdo myslet vážně. Nebo je to jen Olympská obdoba České sody ? GS 1200 R Adventure
tak jó nó....., ale několik upřesňovacích argumentů
ale když on to ukradl nedávno, v minulém století, není to stejné jako s tou třicetiletou válkou
Makedonec a Řek je to samé, asi jako Chodec, Moravák apod. je Čech (staré Řecko mělo přece i Thessálce, Thráky na severu a to všichni mluvili řecky,tak jako jsou všichni mluvící česky, občas s dialektem považováni za jeden národ).....Makedonci dnešní (jak si říkají), nemají historicky nic společného se starým Řeckem, jde o jižní Slovany, kteří přišli na území v pátém století (jako Čech a Lech do střední Evropy)
nejde o odvrácení pozornosti, kampaň probíhá posledních 20 let, tehdy Anglie tvrdila, že památky "uschovává" pro dobro věci, protože v Řecku není adekvátní museum (honosné, bezpečné apod.), jenomže my ho postavili už asi tři roky, ale ....pořád nic (proto se tam mluví a ukazuje supermoderní muzeum)
Chléb a Hry není římské, ale řecké, a jde přesně o rčení: Artos kai Theama
Jo, o tom vytunelování máš naprostou pravdu, je tady brovskej problém s bordelem ve všem a všude a mám na mysli úctihodnost politiků (skandál, skandál, korupce na neskutečné míře a tak), doufám že přijde MMF (určitě na to dojde) a pořádně otevře okna, aby se vyvětral ten smrad ve státě za posledních 30 let, to je jediná naše záchrana, protože jsme v tom již namočeni všichni, my lidi co neplatíme daně a uplácíme, ti na úřadech, co to vyžadují a politici, kteří jsou opravdu stokou situace
doufám, že ekonomické dno, na které se dostáváme bude důvodem k jakési revoluci v myšlení, upuštění od konzumního způsoba žití, korupce, důvodem k zamyšlení a že z toho vyjdeme moudřejší a správnější, protože Řecko je krásná země a je i bohatá na přírodní zásoby a má i ten turismus, při dobrém hospodaření by tady mohl být ráj
Ahoj
Upravil Doc dne 20.04.2010 06:00
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
MMF je již v Řecku, začínají jednání
nebude to jednoduché, nevíme co nás čeká
vcházíme do meziobdobí, začátek nové éry, doufám, že zkorumpovaní politici budou muset postupně opustit scénu a přijdou na jejich místo mladší nadšenci (asi jako když Clinton začínal?) Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
V zasade s tebou souhlasim, Doc, a preju, aby se to povedlo. Nevim jak to vsak vyjde, mohl by to byt nebezpecny precedens pro ostatni - viz vyse prispevky kolegu.
Mam jen dva fakticke podoteky: rikaji, ze se to stalo pred cca 200 lety - to je asi 1800. Tricetileta valka byla 1618 -1648, to zas neni o tolik dal
A milionarovi, kterej si zapaluje doutnik Zippem, bych nedal podrzet ani vazu z IKEA.