Nazdar dnes sa zadarilo polozit GS v blate nakolko podklad bol makky tak sa nic vazne nestalo ale vsimol som si ze ked davam moto na hlavny stojan tak sa zakliesni o bocak . po dokladnejsom preskumani som zistil ze bocak ma doraz ktory robi odstup od ramu a prave ten doraz vyzera ze je zlomeny . trci tam cca pol centimetra ako keby 5-6 srobik ale koniec je ulomeny takze neviem ci tam bola nejaka hlavicka alebo co. ak niekto poradi ako to vyzera budem rad ak nie dam tam dlhsi srob a bude. dik.
No foto hodim ked nafotim .... ale jednoducho ked zaklopis bocny stojan tak sa opre o nejaky doraz na rame , ked by tam nebol alebo bol kratsi tak sa zaklopi moc a potom brani velkemu stojanu.
Jasně, vím co myslíš... Já tam mám jen takový zobáček, na kterém je guma... Když jsem doinstalovával centrální stojan, tak jsem ho musel trošku vyhnout směrem ven a oddálil tak policajta od centrálu... Ale žádný šroub si nevybavuju... Můžu ti to nafotit, kolem deváté tu budeš mít foto...
nazdar dik za ochotu a pomoc ale 2005 gs to ma riesene trocha inac , dnes som nasiel obrazok a zda sa ze je to obyc sroub akurat je tam mozno gumena hlavicka tak to nejako doma zbastlim
na obrazku je to polozka 10 stopper
freebiker přiložený následující obrázek:
A ja Jarin premyslel, na co ze tam ten gumovej vehykl mam. Kdyz jsem premontovaval pravou stupacku, tak jsem ho asi natocil jinak nez byl, a nedoslo mi na co tam je. Ted nemuzu nohou nasmatrat stojan. Vyreseno
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu