Zdar poradtě mi prosím jak vyměnit ložiska v krku řízení u BMW F 650 GS rok výroby 2001, zatím děkuji za rady a neví někdo kde na internetu se do toho dají koupit ložiska?
petr22j napsal(a):
Zdar poradtě mi prosím jak vyměnit ložiska v krku řízení u BMW F 650 GS rok výroby 2001, zatím děkuji za rady a neví někdo kde na internetu se do toho dají koupit ložiska?
Mel jsem to rozdelane jednou (ne kvuli lozidku) a pokud si pamatuji, tak tam snad nebyla zadna specialni loziska. Myslim, ze tam jsou dve. Nevim, co by stalo jako original dil, to ti asi rekne zde napr. Jezek. Sam jsem nedavno shanel lozisko kola do sveho auta (mam Rovera) a original byl nekde kolem 1300,- Kc. U nas firma VK Loziska, ktera se zabyva prodejem lozisek atd. ho mela skladem za 240,- Kc. Co tim chci rici ti je asi jasne. Treba ale original nestoji ranec jako vetsina dilu na BMW.
Co se tyce demontaze, tak tam asi neni co radit. Je to zcela intuitivni. Mrkni na riditka a nemas tam co zkazit. Prace na cca 30 minut.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
TOLI napsal(a):
Deny : já to mám tedka fakt v perdely a nejdřív pojedu někdy až na podzim.Dost mě to štve furt musim slibovat ale přesně nevím vůbec nic.
lako: zadní kolo stejně jako předek 17X40X12
díky, a pro upřesnění v každém kole jsou 3 kusy? (aspon afrika mela na zadku 3..)
Upravil lako dne 31.05.2010 21:52
Over than 250k km on BMW GS bikes
Dávám normální český ZKL za 26kč jesli chceš nějaký noobl tak zkus SKF nebo FAG. Na dovču vozim vždycky náhradní-nic to nezabere a pasuje skoro na všechny menší endura.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal(a):
Dávám normální český ZKL za 26kč jesli chceš nějaký noobl tak zkus SKF nebo FAG. Na dovču vozim vždycky náhradní-nic to nezabere a pasuje skoro na všechny menší endura.
diky dam tam neco mezi tim uz se me to nechce kuchat
Kup hlavně takový který budou mít vyraženýho výrobce . Jak tam neni nic tak nebrat -je to bud čína nebo jinej šmejd.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.