Ahojte,
posledni dobou se me stava ze pri prerazovani (pouze nahoru) najdu falesnej neutral, nejcasteji mezi 2 a 3, ale to hlavne kvuli tomu, ze jezdim nejcasteji mesto. Najdu ho i mezi 3 a 4 i 4 a 5. Asi me poradite "Vic do toho kopej", jo, to delam, ale nemuze se neco pokazit, resp. neni uz neco v neporadku?
Driv se me to nestavalo, mam ji rok a pul, najel jsem na ni asi 15.000 km, olej v prevodovce budu teprve menit. Nejezdim teren, celkem ma najeto asi 55.000...
Mozna jeste dulezita vec - pripada mi, ze to dela od ty doby, co me prasklo spojkovy lanko a ja musel dojet bez spojky, ale tim si nejsem uplne jistej, delalo to i pred tim, jen ne mozna v takovy mire.
A jeste jeden poznatek - stava se me to hlavne v teniskach, kdyz jen popojizdim po Brne, v tuhych botech se me to asi jeste nestalo, ze by moc citu?
Upravil Vidlak dne 11.08.2010 20:42
Michal napsal(a):
razeni na BMW v mekkejch botach proste boli
jj, v mekejch botech to boli
ja jen myslel, ze tam teutral byt nemuze a kdyz uz ho tam najdu, tak je neco spatne...
jinak, kdyz tam padne tak na displeji neni nic, ani 0...
já bych to asi neřešil,taky jsem jednou zakvaltoval falešnej neutrál ,mezi 5 a 6..
A to jsem jel v motobotách...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Michal napsal(a):
razeni na BMW v mekkejch botach proste boli
jj, v mekejch botech to boli
ja jen myslel, ze tam teutral byt nemuze a kdyz uz ho tam najdu, tak je neco spatne...
jinak, kdyz tam padne tak na displeji neni nic, ani 0...
to ses dobrej ze si vsimas displeje ja sem vetsinou tak nas*anej,a nadavam si do drevaku ze nevidim neslysim