Zdar pouzivate nekdo na GS 1200 mitasky E 09 v rozmeru 140/80 17,jake s tim mate skusenosti nedela ten rozmer nejakou neplechu.Cena u tech E 09 je dost zajimavatak se mi to honi hlavou zda by se dali pouzit i na 12ctku
BMW GS 1200 adventure
Hoj Itchi,nemám sice 12tku,ale budu si na 1150 nazouvat taky E 09 v tomhle rozměru.Už jsem to několikrát viděl a i jsem o tom četl a nikdo si nestěžoval...
Upravil Kubrt dne 14.11.2010 21:50
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Na 1150 jinou na zadku nepouzivam,ale kup si TL-bezdusovku, TT bez duse utika a je to opruz(dusi jsem davat nechtel kvuli pripadnym opravam). Jinak spokojenost,je tvrdsi takze docela ma vydrz,jen huci a na mokru se musi opatrne. Ted jsem chtel zkusit K60 ale nejak je uz asi nedelaj nebo co
Upravil xavier dne 14.11.2010 22:03
Aktualne 1250 GSA HP
Ja by som MITAS urcite neobuval nic dobre som o nich okreem ceny teda nepocul! Obut na nie lacnu motorku gumi na ktore su staznosti to by som asi nerobyl, ja obuvam metzeler karoo t tie su pre tak tazku motorku ako je gs konstruovane!
Kubrt napsal:
Hoj Itchi,nemám sice 12tku,ale budu si na 1150 nazouvat taky E 09 v tomhle rozměru.Už jsem to několikrát viděl a i jsem o tom četl a nikdo si nestěžoval...
Jo take jsem to videl u 11ctek ze to tam davaj ,a hlavne ta guma je za babku,tak ze kdyz mi vydrzi 2000km tak me to nebude vubec srat,ale u TKC 80 mam 2000km a vypada na tom bledea nova zadni se mi nechce kupovat za balik kdyz zas na ni najedu 2000km
BMW GS 1200 adventure
E 09 sou dobrý pro terén, oproti TKC a E 10, který trocha bláta zalepí. V zatáčkách sedí, ale na dlouhej přesun po dálnici ni moc, strašnej kravál, přesto zvládnou cestu do Albánie, tam jízdu po vostrejch šutrákách a zpět, no a za ty prachy...
Jizda na moto a lítání na padáku je nejlepší sex
bixo : E 09 je stará osvědčená pnojmatika,nepleť si jí s E 10...
itchy : TKC mě taky kulový vydrželi,ale znám člověka,který dal 20tkm na sadě... Je to o stylu jízdy...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
No jde mi o to ze tu gumu tam chci mit hlavne na OFF,a abych na ni jezdil na mokre ceste a cestoval tak to ne potrebuji gumu spise na OFF a presunovat se po asfaltu,no a jde mi o ten pomer cena vydrz,protoze ja daval za sadu TKC 80 4800kc a zadni guma po 2000km uz moc do terenu neni a proto kdyz mi vydrzi to same Ta E 09 za nejakych 1150kc tak to me nebude tak mrzet
BMW GS 1200 adventure
Kubrt napsal:
bixo : E 09 je stará osvědčená pnojmatika,nepleť si jí s E 10...
itchy : TKC mě taky kulový vydrželi,ale znám člověka,který dal 20tkm na sadě... Je to o stylu jízdy...
Kubrte ja najel 2000km a z toho ciste 800km jenom OFF a po ceste jezdim max do 120km tak ja nevim asi to vyrabej v cine a omrdavaj to
BMW GS 1200 adventure
no to každopádně šijou "japka"... to je známej fakt... Ale přímo s Ivem jsme se o tom bavili,myslim o tom nájezdu na TKC... já mám teď nazutý E 10 a předek je jak dračí hřbet a zadek je mrtvej... Je teda pravda,že jezdím víc onroad,ale mám najeto ať nežeru,5 tkm...
Já měl E09 předek i zadek jednu sezónu ( Ukrajina a Rumunsko ) a kromě hučení se na tom jelo v pohodě.
Po přezutí z Tourancek jde motorka daleko lépe do zatáčky. Ze začátku mi to trochu vadilo, ale pak jsem si zvykl a líbilo se mi to. V terénu opravdu docela dobře fungujou, chce to ale podhustit. Na dálnici se s tím jet dá, nic to nedělá, kromě hluku.. jel jsem s tím chvilku i 180 ve dvou a naloženej a to se akorát lehce vlnil předek.
Mám v plánu hodit ji tam znova na jaře, ale jen na zadek a na předek TKC80, tam prý vydrží docela dlouho, narozdíl od přední E09.
Upravil stepan dne 14.11.2010 22:31
Jsem zvedav jestli tu je nekdo s 12ctkou co pouziva E 09,u 1150,1100 vim ze neni problem ,ale nevim jestli u te 12ctky se to tam vleze ,jen prece ta 140 ma vetsi profil 80
BMW GS 1200 adventure
itchy napsal:
Jsem zvedav jestli tu je nekdo s 12ctkou co pouziva E 09,u 1150,1100 vim ze neni problem ,ale nevim jestli u te 12ctky se to tam vleze ,jen prece ta 140 ma vetsi profil 80
itchy napsal:
O 7mm, to se snad vleze ..
No to by mnelo ze?Ale byl bych klidnejsi kdybych vedel ze to tu take nekdo pouziva na 1200
BMW GS 1200 adventure
Itchy,všechno je to o stylu,mám pořád na motorce ty gumy co jsem sněma byl v itálii,zadek tkc,předek E 10 začínáš asi tahat mohutně za plyn
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
mám ji na 12tce, najela určitě přes 3000km a ještě jezdí. ale hlavně - FUNGUJE. Zkoušel jsem předtím jen TKC, ale je to nesrovnatelný. neboj se toho, nezklame tě
itchy napsal:
...itchy, klidně ji tam dej a kup si bezdušovku v provedení Dakar ...na dvanáctce ji jezdil třeba Miky než si tam dal Cédvojku či co
Rozmeru se neboj, rafek netrpi, do terenu v ramci moznosti dobra, na dalnici huci a obcas se muze stat ze urves nejaky spunt, takze pokud nechces nejakou opravdu cross gumu tak tohle je vlastne jedina volba ktera zvlada i asfalt
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz