Ale povedzte mi kto potrebuje použitý a poškodený vzduchový filter za 9,9€ bez pošty ????????????
ček dis : http://cgi.ebay.d...815wt_1139Live fast die old !!
Prodám unavenou pružinu na zadní centrál 249kč/9.99€ a vyměním za lahvače dvě baterie ve špatném stavu.
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
GROG napsal:
Někde jsem četl, že každá věc má svého kupce....
Hm. Tak to je smůla, nedávno jsem jeden taky měl, ale já pitoma ho vyhodil.Mohl jsem ho střelit za 7,99E, abych přebil nabídku
Upravil Sema dne 03.06.2011 12:55
já naftu z benzínem 30 litrů kamoška to namíšala do auta a jejímu starýmu panovi inžinýrovi to bilo líto vihodit tak to nalil do benzínoví sekačky.Takže sem měl biznis-vičištění,visušení,odmaštění sebral sem jim to než to zas něgde nalijů umívám stim starý střepy.
Kupredu spatki ni krok...
Keby som nemal KN tak to hned idem dražiť !! ale keby niekto potreboval zabehnutý olejový filter tak mu ho vyhrabem zo smetiaku a za 5,50+dph+pošta mu ho pošlem (značka mám zatial iba jeden )
Live fast die old !!
já naftu z benzínem 30 litrů kamoška to namíšala do auta a jejímu starýmu panovi inžinýrovi to bilo líto vihodit tak to nalil do benzínoví sekačky.Takže sem měl biznis-vičištění,visušení,odmaštění sebral sem jim to než to zas něgde nalijů umívám stim starý střepy.
To prodej Kamilovi. On to leje do V3S. Taky jsem mu už dával. Takhle to budeš mít na 40 let ještě. BMW R 1100GS vzor kačer
Nesbírá si tím někdo prodeje? Není to nějak limitováno, nevím střelím ,,prodávat věci od 1000eček po 10 prodejích nebo zadání prodejů"? Možná ne, jen mě to tak napadlo.