Zdravím všichni, potřeboval bych poradit s výběrem pneu, rozhoduji se mezi
METZELER TOURANCE EXP a Michelin Anakee 2.. Prosím o info kdo má zkušenost a co můžete doporučit.
Za mě Michelin Anakee2,dobře drží i v dost velkém náklonu,takže pokud ti tvé já dovolí jít na hranu gumy,tak podrží,sice menší nájezd než Metzeler,ale drží dobře
Dum spiro,spero.
Tatík má ted na 12GSA obuty ANAKE2, předtím měl TOURANCKY. Ted řiká že je to jeho poslední sada od MICHELINU.., sice víc vydrží ale ovladatelnost je horší, já myslím že tourancky drží skvěle.. (viz můj obrázek v profilu..)
Over than 250k km on BMW GS bikes
Letošní sezonu jak tourancky exp. tak anakee 2. Za mně tourancky. Sice vydržely jen 8 tis, ale držely. Anakee nájezd je větší, ale kloužou v náklonech. Za mě tourance.
Minulú sezónu som mal TOURANCE EXP, stihol som na nej chytiť 3 defekty a ten tretí už bola riadna diera , takže som pneu meni. Rozhodol som sa pre TOURANCE (nie EXP), táto by mala mať trocha tvrdšie zloženie, tak si myslím, že možno toho vydrží viac... uvidíme.
Jezdil jsem Tourance a TKC 80, obojí v pohodě, TKC pocitové o něco pohodlnější. Teď jsem koupil Heidenau K60 Scout, tak jsem na ně zvědav. Jo, koupil jsem je u Pardála za dobrou cenu - ať má z toho kšeftu alespoň nějakou reklamu.
BMW GS = stroj na radost
Tourance EXP mi nevydržely tolik asi 10t km narozdíl od obyč Tourance asi16t km a přitom mi v náklonu tolik neklouzaly jako EXP... takže ted si budu zase kupovat obyč Tourance..
biker755 napsal:
Za mě Michelin Anakee2,dobře drží i v dost velkém náklonu,takže pokud ti tvé já dovolí jít na hranu gumy,tak podrží,sice menší nájezd než Metzeler,ale drží dobře
Anakee II jak na Varaderu, tak nyní na GS Adv a max spokojenost, letos mám obuty TKC 80 - mé první špalky ) a připraveny Dunlopy Trailmax TR91, tož zhodnotím po sezoně. Od novoty byly na BMW Conti Trail Attac - přední odešla při 18tis.km a zadní jsem měnil v 1Otis a pocitově na asfaltu OK asi shodné s Anakee, ale s menším nájezdem na zadním kole, ale vše je o stylu jízdy a o tom na jakém povrchu a jakou razancí se jezdí.