tak ukončení letní a zahájení zimní motosezony s Inveltem se blíží a zakončení vyjížďky bude opět s hospodě White-Blue.. Zajímal by mne názor ostatních na tuhle hospodu. Já tam jednou byl, motorka za barem hezká. Jídlo asi nebylo špatné ale ani žádnej zázrak na kterej bych nezapoměl. Co se týče lokace hospody tak podle mne tragická - páč okolo a blízko nic není.. Zajímaly by mne tedy i názory ostatních, jak na umístění, tak na jídlo a pití jesli tam už někdy někdo byl, zkušenosti s obsluhou i jestli je hospoda vhodná jako místo na ukončení vyjížďky při akci tohoto tipu.. toto vlákno zakládám i na popud jednoho nejmenovaného kamaráda, který se stydí sem napsat a se kterým jsme toto téma dnes probírali a zajímají nás i názory ostatních..
Za mě má tahle hospoda pět hvězd a to především ve spojení s motorkou - jako konečná nebo třeba jen obědová off přestávka.
Obsluha: výborná, všichni milí, ochotní a přiměřeně rychlí
Jídlo: na místní beef burger tedy já rozhodně nezapomenu!
Poloha: všude si něco pěknýho najdeš, jen chtít (silnice, off, kultura, památky)
Navíc motorku mám zaparkovanou pod nosem a rozhodně se na mě nebudou gesichtit, když přijdu s sandálama lehce od blátíčka.
Upravil dokturek dne 19.09.2011 18:16
jezek napsal:
Já tam jednou byl, motorka za barem hezká. Jídlo asi nebylo špatné ale ani žádnej zázrak na kterej bych nezapoměl.
je to podle mne dustojnej standard...
Akorat jsem nepochopil, jak je to presne s parkovanim. Byli jsme tam v sobotu na te TT motohouse akci.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jezek napsal:
Já tam jednou byl, motorka za barem hezká. Jídlo asi nebylo špatné ale ani žádnej zázrak na kterej bych nezapoměl.
je to podle mne dustojnej standard...
Akorat jsem nepochopil, jak je to presne s parkovanim. Byli jsme tam v sobotu na te TT motohouse akci.
no je pravda, že když jsem tam byl já na obědě, tak to nebyla žádná akce, prostě vobyčejnej den, tak jestli třeba na akce není nějakej "lepší" kuchař..
Moje zkušenost s WhiteBlue je super. Svojí ,,bramboru" zaparkuju skoro u stolu, styl restaurace jednoznačně BMW, obsluha až nevídaně ochotná a přátelská na dnešní dobu, jídlo výborné a ty masíčka mňam,a personál vždy dá nějaký ten tip kam vyrazit, stačí se jen zeptat. Ale na ukončení sezony Inveltu mě přijde tato restaurace malá a představoval bych si odlehlejší misto, kde se dá trochu více ,,odvázat" ale jinak fandím lidem z WhiteBlue a jen tak dál
já bych řek, že sobotní akce ukázala, že je to místo s dostatečnou kapacitou.
pro ty co chtěj kalit mají i ubytování, i když teda pětihvězdu nečekejte. kdo chce kempovat, může si stan postavit na louce za hospodou.
jídlo podle mě víc než slušný, i když teda špenátový krém jsem měl poprvé a naposledy
rušení nočního klidu se není třeba bát, pač diskotéka může jet do rána a venku to není slyšet.
Nám tam taky chutná, docela se líbí a vůbec jsme tam byli myslím alespoň 6x a vždycky spokojeni. Obsluha příjemná, parkování na očích a poloha mi přijde velmi dobrá. Neni to daleko z Prahy - přesto hezkou trasou a navíc směrem, kam na motorce často a rádi vyrážíme a kde máme i kamarády a oblíbený cesty i necesty. Prostě fajn. Dokonalý a zcela ideální to ještě není, ale nemůžu říct křivýho slova. Vlastně jen jedna poznámka, když je vevnitř hodně lidí a kouří se, bývá tam trochu zahuleno, naposledy teď v sobotu přes oběd to nebylo nejpříjemnější.
Maiali nel Fango!
Pro me prumerna hospudka, le je to tak pul roku, co jsem zavitala, nekdy na zacatku sezony a teda na to, ze nebylo venku teplo, klepala jsem tam kosu po celou dobu jidla ... Le kdo me zna, neudivuje ho to ... Ale celkove- nenadchne, le ani neurazi a kdyz je cesta kolem, nejni duvod se tam nezastavit