No co by,stydí se za sebe jak teď vypadá a tak to dělá jako tlustá blondýna na fecebooku. Najde si fotku někoho kdo vypadá dobře a vydává se za něj...
Emile ty schyzofreniku! Stejně tě tady už většina zná,tak nedělej krávu...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
A na profilou fotku můžeš klidně v plavkách. Mám jedny, které ti budou slušet, rád pro foto zapůjčím Přeci zde pozřídku přítomné dámy neochudíš o fyzický závan své osobnosti.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
A na profilou fotku můžeš klidně v plavkách. Mám jedny, které ti budou slušet, rád pro foto zapůjčím Přeci zde pozřídku přítomné dámy neochudíš o fyzický závan své osobnosti.
Myslíš model BORAT? Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Medik napsal:
Myslíš model BORAT?
No jasně, mám zelené Taky si je můžeš zkuseut. Pánové po 40cítce jsou v tomto modelu obzvláště SEXI Plánuju nákup růžových pro jednoho nešťastníka.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Emil se mi blizi milovymi kroky.. pokud mne uz nedohnal 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
To není břicho,to je KOMPRESOR NA TO KLADIVO DOLE!
Kdyby ti došel tlak, tak se říká, že pod převislým břehem se bystrý pstruh ukrýváLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
Nevím, nevím, jestli to ale není nečestné a nesportovní, s ohledem na fakt, že rozdíl mezi i/y je evidentně pod rozlišovací schopností některých zdejších členů
morabo přiložený následující obrázek:
[13.01Kb]
Upravil morabo dne 10.01.2012 13:35
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Tak koukám, že vrchní vašnosta má krizi identity
Nevím, nevím, jestli to ale není nečestné a nesportovní, s ohledem na fakt, že rozdíl mezi i/y je evidentně pod rozlišovací schopností některých zdejších členů
No nejdřív to bylo S Z tohle je lepší.Když je hlad,je i husa dobrá.
...tak tohle uz jsem nejdriv sezral i ja a to jsem tezkej insider...
Mas kliku, ze ma Sasa takovej smysl pro humor, doted se to dalo brat jako sranda (dokonce muzu rict, ze jsem byl i zvedavej jakou ptakovinu zase vymyslis ), ale tohle uz mi prijde vazne ponekud pres zavit...
Jeste kdybys pod tim nickem daval treba nejaky fory, nebo si proste jen delal p.delky, ale psat nejaky nazory fakt nic moc...
A beda jsetli se dockame na revans noveho nejaktivnejsiho clena "norabo"
...i kdyz takovej "Kicks", nebo "vietrnik"
Ne vazne, opakovany vtip prestava byti vtipem...
Upravil morabo dne 21.01.2012 06:24
Maiali nel Fango!