Zdravím všechny člena fora,
jako dlouhodobější neaktivní čtenář se na vás obracím s prosbou o radu. Letos jsem zakoupil Dakara r.v. 2000, měnil jsem pneu, když dotahuju osu předního kola, nezaleze mi osička, tak aby byla hlava zároveň s vidlicí a na druhé straně v celém závitu. Co jsem koukal na manual, ... osa, vymezovací váleček, podložka, všechno tam je. Poraďte prosím.
Ten jeden hliníkovej váleček musí bejt zastrčenej až uplně do gufera.Problém bych viděl asi tam.Je to myslim na pravý straně.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
jo, to jsem udělal, máš pravdu, je to na pravý straně, to by asi stejně zatlačila osa. Já myslel, jestli tam není nějaká další past? nejde mi to do hlavy
Jo a možná máš i zkroucený vidle v brejlích a proto se tam nechce tý osce- povol brejle i stabilizátor a pak zkus našroubovat osku.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
ty podložky-válečky tam mám, zkusím ten stabilizátor, vidle, nic jinýho mi asi nezbyde. Asi to rovnou vytáhnu, stejně jsem chtěl na vidle oblíknout harmoniky. nemáš typ, který tam pásnou? neopreny nechci.
xnesd napsal:
ty podložky-válečky tam mám, zkusím ten stabilizátor, vidle, nic jinýho mi asi nezbyde. Asi to rovnou vytáhnu, stejně jsem chtěl na vidle oblíknout harmoniky. nemáš typ, který tam pásnou? neopreny nechci.
Kvalitní neoprény nejsou špatný.Měl jsem Accerbis a jenom spokojenost Hlavně ne,ty na suchej zip...ty jsou pěkně k hownu!
ale harmoniky ti neporadím
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA