Obavam sa že to bude na H3 žiarovku a tie som moc nevidel ako HID sady :-/ jedine nejak upraviť potom
potrebuješ servis? zavolaj mi, napíš, pošli holuba :-) diagnostika aut a moto bmw
xHackerM napsal:
Myslíte, že se do tohoto vleze xenonová výbojka?
Jsou to mlhovky nebo dálkový.Přídavné dálkové světlo smí být na motorce jen jedno.Když tam dáš obě,tak budeš přesvícenej a v noci to bude vadit i tobě.Když je přepneš na tlumený,tak jedeš tak 5 vteřin poslepu než si oči zvyknou.
Když je hlad,je i husa dobrá.
xHackerM napsal:
Jsou to mlhovky nebo dálkový.Přídavné dálkové světlo smí být na motorce jen jedno.Když tam dáš obě,tak budeš přesvícenej a v noci to bude vadit i tobě.Když je přepneš na tlumený,tak jedeš tak 5 vteřin poslepu než si oči zvyknou.
Chci mít jednu normálně mlhovou, bude svítit pořád a s dálkovýma by se mi přidala druhá, do který bych chtěl dát xenon. Bohužel cena xenonu je pro mě teď šílená... :-(
xHackerM napsal:
Chci mít jednu normálně mlhovou, bude svítit pořád a s dálkovýma by se mi přidala druhá, do který bych chtěl dát xenon. Bohužel cena xenonu je pro mě teď šílená... :-(
No jo jenže takhle to být zapojený asi nemuže.Mlhovky svítí s parkovacími nebo potkávacími světly.S dálkovými ne.Liší se sklem,to se pozná na první pohled.Naši policajti,už nejsou tak blbí jak dřív.A tam u vás na západě jsou školený Němcema.
xHackerM napsal:
No jo jenže takhle to být zapojený asi nemuže.Mlhovky svítí s parkovacími nebo potkávacími světly.S dálkovými ne.Liší se sklem,to se pozná na první pohled.Naši policajti,už nejsou tak blbí jak dřív.A tam u vás na západě jsou školený Němcema.
No mě jde o to, abych viděl... A když mě vyloženě neuvidí, tak se můžu hádat, že s tím svítím jen mimo pozemní komunikaci... Ono kdyby to joooo nesvítilo jak chci, tak si nechám mlhovku, druhou prodám a hold si na ten xenon počkám... Spíš mi šlo o to, jestli ta vestavba je vůbec proveditelná...
xHackerM napsal:
No mě jde o to, abych viděl... A když mě vyloženě neuvidí, tak se můžu hádat, že s tím svítím jen mimo pozemní komunikaci... Ono kdyby to joooo nesvítilo jak chci, tak si nechám mlhovku, druhou prodám a hold si na ten xenon počkám... Spíš mi šlo o to, jestli ta vestavba je vůbec proveditelná...
Tak s tím zkušenost nemám,ale než se do toho pustíš,tak si zjisti jestli je to aspoň trochu legální.
Logicky - výbojka potřebuje balastní zdroj, krabici která udělá potřebné napětí. Kabel k výbojce je úplně jiný, používá se i jiný konektor. Myšlenka, že vyndám halogenku z přídavné mlhovky a nahradím jí výbojkou, kterou zasunu do stejné patice je špatná, takhle to prostě nefunguje.
Navíc jak psali jiní - každý pozná rozdíl mezi mlhovkou a xenonem. Navíc mlhovky se musí spínat současně (ne samostatně) a jak budeš vysvětlovat, že se jedna zapne a druhá ne?
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Je to blbost co mas v planu. Predelat by to zrejme slo ale bude z toho zase mlhovka jen s jinou zarovkou. Potreboval bys novou parabolu a sklo. Kdyz uz tak tak tam dej obe mlhovky rozdil bude znat. Mel jsem podobnou myslenku a nakonec jsem hellu prodal, myslim milosovi, a koupil svetla od wesemu s
homologaci (dalka,mlha) pod cenou jedny helly a jsem spokojenej. Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Kubicek napsal:
Je to blbost co mas v planu. Predelat by to zrejme slo ale bude z toho zase mlhovka jen s jinou zarovkou. Potreboval bys novou parabolu a sklo. Kdyz uz tak tak tam dej obe mlhovky rozdil bude znat. Mel jsem podobnou myslenku a nakonec jsem hellu prodal, myslim milosovi, a koupil svetla od wesemu s
homologaci (dalka,mlha) pod cenou jedny helly a jsem spokojenej.
Kurde tyhle jsem nikde neviděl... Jde mi o to, aby na motorce vypadala mlhovka a dálka stejně, což tohle splňuje... Svítí dobře? Dají se koupit na CZ shopu?
xenonova výbojka do toho vleze bez problému, mám tam 10 000 ,a helly mám mlhovky, aby to svítilo přede mě. Hledal jsem na světle jestli je někde psáno na jaký světlo to je a nikde jsem ho nenašel. Velikostně je výbojka stejná jako H3, takže to aspoň nesvítí v jiných uhlech, a neoslňuje to.