Ahoj. Ještě jsem na motorce ani nejel a už mám problém. Dnes jsem si vyšel se synátorem podívat na bramboru (mám ji u kamaráda). Zkusili jsme si nastartovat a ejhle. Hlásí se EWS. Teď jsem hledal na internetu a měla by to být známá slabost našich brambor. Nechápu teda co se může pokazit na anténě, ale mohl by mi někdo z vás zjistit za kolik se ta anténa dá koupit? Koukal jsem, že je to včetně elektroniky/převodníku.
Může to souviset s originál alarmem? Zkusil jsem motorku zakódovat/odkódovat a pak jsem ji nastartoval....
Dík za rady.
Anténa imobilizeru je uplně normální závada prostě se podělá stojí nějakejch 900Kč a vyměníš si ji pokud jsi trošku zručnej sám jen se musí odvrtat šrouby na spínačce, Dělal jsem to na moto preventivně a nechá se to udělat na moto
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
Anténa imobilizeru je uplně normální závada prostě se podělá stojí nějakejch 900Kč a vyměníš si ji pokud jsi trošku zručnej sám jen se musí odvrtat šrouby na spínačce, Dělal jsem to na moto preventivně a nechá se to udělat na moto
Ještě zkusím najít nějaký info ohledně alarmu. V jedný diskuzi (stejný problém) někdo odpovídal otázkou zda má postižený originál alarm, nebo bez. On měl bohužel bez alarmu. Tak abych to neměnil zbytečně. Kdybych se k tomu ale odhodlal, kde se to dá sehnat? Někdo mi to můžete objednat a poslat? Ta cena není tak zlá jak jsem si myslel...
pokud bylo na displeji EWS je to jasný občas se povede nastartovat ale jednoho krásnýho dne se to zastaví... Napiš PM Ježkovi on ti ji pošle
Vem si od Ježka radši dvě, jedno s sebou do zásoby, kdyby náhodou
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Netřeba dvou kusu, to byl problém starších modelu na modelech 0á po svolávačce už máš klid. Asi to byla nějaká vadná první serie.
servisak napsal:
Ještě zkusím najít nějaký info ohledně alarmu. V jedný diskuzi (stejný problém) někdo odpovídal otázkou zda má postižený originál alarm, nebo bez. On měl bohužel bez alarmu. Tak abych to neměnil zbytečně. Kdybych se k tomu ale odhodlal, kde se to dá sehnat? Někdo mi to můžete objednat a poslat? Ta cena není tak zlá jak jsem si myslel...
A nebo pročti fórum, někteří tady nabízeji -35% z BMW cen
www.kapa-toner.cz
serou se jen ty namontovaný v továrně nebo jsou poruchový i ty vyměněný? Já že už tam mám druhou tak jestli mám bejt v klidu nebo radši vozit další
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015