Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Srpen 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze

Touratech-podklad pro samolepku
TomR1
Přidané 17.01.2012 16:45

Registrace: 08.09.09
Ahoj chlapy,nemáte někdo podklad-obrázek ze kterýho by mi v reklamce udělali nípis Touratech?

Koukal jsem na touratech.cz ale velikost samolepek je jiná než potřebuju(teda táta)...

Jde mi o takový ty samolepky co jsou na ALU krytkách přídavných světel.

DÍKY

TOM

mirekcinan
Přidané 17.01.2012 16:49

Registrace: 19.09.11
je toho plnej gůgl :-)))
https://www.googl...mp;bih=739

jinak máš recht, já sem si jednu odřel a i v jednokusovým tisku mě to vyjde levnějc než originál :-)
Upravil mirekcinan dne 17.01.2012 16:52
Nejsem učený, ale hlupáka ze mě nedělali

TomR1
Přidané 17.01.2012 17:11

Díky trochu se stydím Smile čekal jsem že bude logo trošku chráněno Smile)

dík

Tom

mirekcinan
Přidané 17.01.2012 17:19

TomR1 napsal:
Díky trochu se stydím Smile čekal jsem že bude logo trošku chráněno Smile)

dík

Tom

no spíš by se měl stydět ten, kdož samolepku za tak nekřesťanský peníze prodává;-)

myslim, že dokonce i v Yamaze byly jeden čas zdarma k odebrání u pokladny, ale ruku bych za to do ohně nedal :-)
Upravil mirekcinan dne 17.01.2012 17:19

TomasTT
Přidané 17.01.2012 17:31

Registrace: 15.03.07
Samolepky jsou u nás taky zdarma v různých velikostech a provedeních...
To, že to mají v německu za peníze je věc jiná, my si je necháváme řezat tady a máme je v černé a bílé v různých velikostech.
Ta, která je na krytu světel je jiná, ta se napařuje nějak teplem a je zasublimovaná do kovu, to je něco jiného.
Jinak nevím, proč by se měli za to stydět, logo BMW ti taky nedají na samolepce zadarmo a dokonce ani logo BMWGS.CZ není zadarmo. Pročpak?
Řezaná verze 106x10mm, což je takové to nejmenší logo používané třeba na kufrech stojí 26Kč s DPH z Německa, my objednáváme vždycky na sezónu spoustu různých velikostí ale cena je kolem 30Kč/dm2.
Tomáš Kocanda
www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...

Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...

www.touratech.cz
mirekcinan
Přidané 17.01.2012 17:49

TomasTT napsal:
Samolepky jsou u nás taky zdarma v různých velikostech a provedeních...
To, že to mají v německu za peníze je věc jiná, my si je necháváme řezat tady a máme je v černé a bílé v různých velikostech.
Ta, která je na krytu světel je jiná, ta se napařuje nějak teplem a je zasublimovaná do kovu, to je něco jiného.
Jinak nevím, proč by se měli za to stydět, logo BMW ti taky nedají na samolepce zadarmo a dokonce ani logo BMWGS.CZ není zadarmo. Pročpak?
Řezaná verze 106x10mm, což je takové to nejmenší logo používané třeba na kufrech stojí 26Kč s DPH z Německa, my objednáváme vždycky na sezónu spoustu různých velikostí ale cena je kolem 30Kč/dm2.

já jenom reflektuju na to, že to tak hodně firem má, resp. měly před krizí eventuelně přibalovaly samolepky zdarma k objednávkám. Bohužel jsem asi vzpomínkama moc po zadu kdy jsme jako kluci puberťáci (což je tak ani ne 10 let zpátky) sbírali samolepky tak, že sis pro ně prostě do obchodu došel nebo sis o ní napsal. Mimo jiné i tebou zmiňovanou samolepku BMW mám a zcela pravděpodobně ještě mám i samolepku TT, kterou mi tenkrát poslali poštou nejspíš z D spolu s klíčenkou ZDARMA:-)

že má TT.CZ samolepky zdarma je fajn a tomu tleskám, protože podle mě tak to má být.

mimo jiné je to docela dobrej marketingovej nástroj.. už jako kluka mě to totiž připravovalo jako potenciálního zákazníka..
Upravil mirekcinan dne 17.01.2012 17:49

pepanek1150
Přidané 17.01.2012 18:17

Registrace: 06.04.10
Už zase provokujete v TT Grin . Jinak po levé straně této stránky, najdeš samolepy.com. S provozovatelem této služby super domluva i na to co nemá v katalogu. Kamarád koupil na kufry 2x mapu světa za ...myslím 90,-/kus. Má to na Traxech u 12GSA a vypadá to super. Já jsem objednával laminovaný samolepky na babbeťácký ,, fest ,, , individuální návrh + zpracování v počtu cca 50ks vyšla na cca 7,-/kus. Tak ji každý účastník měl ve startovném zdarma. Možná když v TT nakoupíš za 40talířů, tak ti dají slevu na samolepku helpless Grin Grin Grin
Upravil pepanek1150 dne 17.01.2012 18:18
všude dobře.....doma GSA Wink

www.pepanek.cz
mirekcinan
Přidané 17.01.2012 18:37

pepanek1150: to víš, když v Touratechu nemůžu pracovat tak aspoň popichujucry

TomasTT
Přidané 17.01.2012 18:38

papanek: píšu že jsou u nás loga touratech (trojúhelníky + nápis z řezané grafiky nebo sítotiskové lichoběžníkové adventure) všech možných rozměrů v černé i bílé verzi zdarma, není to podřízené žádným nákupem. Jak to mám napsat ještě jinak aby to bylo jasný?

Tomáš Kocanda
www.touratech.cz

Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...

www.touratech.cz
TomasTT
Přidané 17.01.2012 18:41

Nechápu a ani chápat asi nechci..
Pokud si prostě chcete rejpat, tak si rejpejte. Když nestačí, že ročně nakoupím řezanou grafiku za 9-10 tisíc a dávám to lidem kdo si řekne, tak **** už nevím, co se vám nelíbí. Co si dávají němci do shopu je jejich věc a za kolik to je taky jejich věc. My je máme zadarmo ale pochopitelně je lepší nechat si je vyrobit 50ks za 7Kč než si jí vyzvednou zdarma. Logiku toho nechápu...
Tomáš Kocanda
www.touratech.cz

www.touratech.cz
Mr GS
Přidané 17.01.2012 18:44

Moderátor
Registrace: 18.12.08
TomasTT napsal:
papanek: píšu že jsou u nás loga touratech (trojúhelníky + nápis z řezané grafiky nebo sítotiskové lichoběžníkové adventure) všech možných rozměrů v černé i bílé verzi zdarma, není to podřízené žádným nákupem. Jak to mám napsat ještě jinak aby to bylo jasný?

Jo,to potvrzuju!Chtěl jsem si tam koupit ty dva trojúhelníky na blembák a dostal jsem je zadara thumbs up
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104)
http://www.youtub...er/PETRGSA

TomasTT
Přidané 17.01.2012 18:57

OK, abych teda měl i samolepky od dodavatele kterého preferujete tak jsem mu zavolal a není schopný udělat 10cm na transparentním podkladu, nejmenší od 15cm šířky a tisk nemá sítem ale digitál, takže podklad nemůže být průhledný. Nicméně nám vyrobí černé i bílé řezané různých šířek z 5leté folie. Cena vychází přibližně stejně jako od řezačů, kde jsme dělali vždycky ale proč nezkusit někoho jiného.
Tomáš Kocanda
www.touratech.cz

www.touratech.cz
Alda
Přidané 17.01.2012 19:24

Registrace: 20.10.07
Je logicky mit takovyhle veci zdarma, pokud to clovek nevyhodi, vzdycky z toho bude reklama. Fakt mi casto hlava nebere, ze reklamni predmety dost firem prodava. Vetsinou zdrazeny prave o reklamni potisk (tabulky pod SPZ apod).
Pak si radsi koupim cistou, bez napisu.
Jedina vec je dost blba a to je prevzeti nemeckyho TT e-shopu. Je to zavadejici a klamavy, ceny se lisi snad v celym sortimentu od realu.
Je to na homepage shopu napsany, ale pochybuju, ze si to nekdy nekdo precetl.
Ale pry se na tom pracuje a pak uz bude od takovych nedorozumeni urcite klid.

TomR1
Přidané 17.01.2012 19:28

Achjo,koukám že nejvíc to schytal Tomas TT uplně nevině-přitom jde o kravinu....

jinak je mi jasný že origo na ALU krytech je jiná ale myslím že dobře poslouží obyžejná...

Tom

mirekcinan
Přidané 17.01.2012 19:48

TomasTT napsal:
Nechápu a ani chápat asi nechci..
Pokud si prostě chcete rejpat, tak si rejpejte. Když nestačí, že ročně nakoupím řezanou grafiku za 9-10 tisíc a dávám to lidem kdo si řekne, tak **** už nevím, co se vám nelíbí. Co si dávají němci do shopu je jejich věc a za kolik to je taky jejich věc. My je máme zadarmo ale pochopitelně je lepší nechat si je vyrobit 50ks za 7Kč než si jí vyzvednou zdarma. Logiku toho nechápu...

ono to bude tim stále propíraným německým eshopem, já to dodnes ani netušil, že nějaká taková možnost je a rozhodně tvuj postoj s vděky vítám!

pepanek1150
Přidané 17.01.2012 19:55

Registrace: 06.04.10
Kdyby to člověk nemyslel ze srandy.......vždyť hned nemusí lítat sršně z hnízda přece. Ještě, že může v klidu říct, že jsem si každou samolepku poctivě zaplatil...to jsem se chtěl ještě zeptat na ty tepláky.....velikost pouze v kompletu...ale už raději ne...
všude dobře.....doma GSA Wink

www.pepanek.cz
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 99
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,730
Nejnovější člen: Stepan2

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.85 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI