Mám asi nestandartní dotaz, potřeboval bych něco co by se dalo nazvat "Guma ve spreji" :-) potřeboval bych takto jednoduše pogumovat pár kovových částí a zatim sem nic takovýho nenašel.
v podstatě jediný podmínky jsou aby se to dalo jednoduše použít a bylo to aspoň krapet otěruvzdorný
nějaký nápad?
edit. sice to neni ve preji, ale mohlo by to stačit http://www.conrad...paign=2012
Upravil mirekcinan dne 18.01.2012 15:28
Nejsem učený, ale hlupáka ze mě nedělali
na auta sa predavaju gumove zmesy napodbehy. tie nevypalovacie držia menej a tie vypalovacie viacej. zaleží aký velky maš predmet pogumovania a či to vieš vypiect (treba aj v vtrube na pečenie)
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
kim napsal:
obbabli to silikonem ; ne vážně - na co to má být použito-(pro představu co by se hodilo k pogumování)
je toho víc, první bude na řadě kulička RAM držáku, která se psovi povedla oholit od pogumovaný vrstvy :-) Pak bych potřeboval pogumovat podomácku udělaou mřížku na světla a hodně si pohrávám s tim, že mám zevnitř nevzhledný al. kufry
servisak napsal:
Hmm tak kufry mřížku a ostatní komaxit a tu kuličku se kup novou protože to nato nikdy už nikdo nenavulkanizuje
jeste, ze to napsal.. to je fakt napad.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
servisak napsal:
Hmm tak kufry mřížku a ostatní komaxit a tu kuličku se kup novou protože to nato nikdy už nikdo nenavulkanizuje
dám vědět jak to dopadlo;-) jinak co sem koukal tak modeláři a autaři v tom máchaj kde co. Vzal sem pixlu i spray, uvidíme, uplatněnim to případně i jinde
servisak napsal:
dám vědět jak to dopadlo;-) jinak co sem koukal tak modeláři a autaři v tom máchaj kde co. Vzal sem pixlu i spray, uvidíme, uplatněnim to případně i jinde
mne se ten pripravek libi a koupim si ho, ale s RAMem co drzi navi za 12k teda experimentovat nebudu..
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
oproti originálu je to trochu jiná barva a napoprvé mi to udělalo nevzhlednou "kapku" jak se nahromadilo víc gumy jinde než mělo. Nechal jsem to vytvrdnout abych věděl jestli to vydrží hrubší zacházení. Mechanicky jsem to dolu sundaval asi čtvrt hodiny, drželo to jako čert - dovolim si říct, že daleko jednodušší bylo sundat zbytky po tom rozkousaným od psa. Druhý pokus je už velmi uspokojivý a i když to bude teď jenom držák na telefon do auta tak bych se na to tu navigaci nebál dát. Hrozně rychle to tuhne
řeč je to tom v plechovce, sprej je objednaný, ale nebyl skladem