Ahoj,
mému kámošovi včera ukradli motorku z garáže v Dolních Břežanech. I když to není GS, tak to sem dávám, kdybyste jí náhodou někdo někde potkali. Moc šancí tomu sice nedávám, ale alespoň pro dobrý pocit, že víc očí víc vidí.
SUZUKI V-STROM 650 ABS
• ročník 2008, černý mat, najeto 3.500 km
• VIN: JS1B1112100109597, RZ: 6S1446, (STK do 2/2012)
• Poznávací znaky:
o Trubkový rám Givi pro boční kufry + horní montáž
o Padáky Givi
o Plasto-duralový kryt motoru, v ČR se neprodával
o Scottoiler, žlutá nálepka na zadní nápravě
o Nálepky hpi-racing na chráničích rukou z boku, na plastech pod
sedlem
o Tankbag originál Suzuki
o Kouřové sklo s horním deflektorem (poškrábané, leštěné)
o Touratech držák na Garmin Zumo 550 montovaný na střed pod
sklem
o Červený indikátor zařazené rychlosti Gipro na pravé straně z
boku sucháčem na brzdě
o Podložka pod značku s logem v-strom.cz, stříbrné proužky na
kolech s nápisem Suzuki
Šm ejdi zas ra ní, jet tu svoloč dostat na pár minut do pracek. Kamarádovi to nezávidím a přeji mu, aby se našla a vcelku.
Upravil Medik dne 28.02.2012 10:44
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
mrchy.. nova moto
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Fotka by bodla !
Upravil Kubrt dne 28.02.2012 12:47
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Oukej,až bude,tak jí zinkni sem do vlákna... já si jí stáhnu a přepošlu po známejch ...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Emilio Alzamora napsal:
No prosím tě.....to jsou nějaké hromadné garáže?
Tak, tak, je to společná garáž, zřejmě vymákli kód dálkového ovládání nebo jinak obešli el. zámek, vjeli do garáží a tam si naložili co potřebovali, Strom byl zamčenej i řetězem a měl aktivovaný alarm a prý vzali ještě nějakou Guzzinu od naproti.
R 1200 GS
SUZUKI GRAND VITARA 2.4 JLX
Strelec napsal:
Kur va to nasere, si nedokážu představit, že mě někdo čórne motorku. kterou už rok mazlím.
Tak to já kurevsky dobře.
Kdysi na pouti (1991) mi ukradli Jawu 350 638 vyšperkovanou a doplněnou navíc vypínačem na elektriku.
Sedl jsem si, opřel se o plot a chvilku tupě koukal na místo kde měla stát. Drobet trvalo, než jsem si srovnal v hlavě, že je fakt v pytli zrovna ta moje krasavice....
Pája
kurna verim jak to nasere, uz nevim co delat aby masinu neukradli asi dat alarm GPS vyhledavani a v úripade ze na to sedne jina pr*el jak moje tak to bouchne
Ja prisel z dnesniho pohledu "jen o skutra", ale v 18ti, za prvni vydelany prachy, vychytanyho s Polini kitem... Zadny zamek, zadny alarm, zadna pojistka. Pet minut bez dozoru na chodnikua byl v tahu, desnej pocit. Nechci to zakriknout, ale kez uz mne to priste mine. Kazdopadne soucit, drzim palce a sdilim. I kdyz z fotek bohuzel nic markantniho k identifikaci nevyctu... Proste tmavej Strom.
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
I kdyz z fotek bohuzel nic markantniho k identifikaci nevyctu... Proste tmavej Strom.
Přesně jak píše Morabo.Z fotek které jsi sem zinknul člověk prd pozná.Vypadá jak sériovka.Lidi si všímaj viditelných detailů,teda tim lidem je myšlena motorkářská komunita a kdo jiný než motorkáři sdílejí třeba na FB takovéto špatné zprávy...
Jak budeš mít možnost,tak sem dej nějaký fotky,který budou lepší.Rádi Ti pomužem pro kámoše šířit pátřačku!
Upravil Kubrt dne 01.03.2012 11:44