ma niekto s tym skusenosti? mam len obycajny garmin nuvi 205 ktory nie je vodotesny a hlavne malo funkcii. inak celkom ok.
ten etrex ma zaujal hlavne tym planovanim tras a zaznamom tras do pamete- myslim tym prejdenych tras lebo ked niekde idem tak si to nemozem potom pozriet na mape v pc alebo to importovat. na nuvi 205 to zaznamenalo len par km. a pritom cesta bola niekolko tisic a nic sa mi neulozilo. jediny strach co mam tak je velkost displeja. cital som tu odporucania na garmin 62. to je nieco podobne. ale etrex nema antenu a vyzera sympatickejsi
poradi niekto zo skusenosti alebo nazorom?
vdaka
este porovnavaci link: https://buy.garmi...duct=63602
Upravil xNOKIAx dne 27.03.2012 00:43
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
tyhle novy etrexy jsou super v tom ze podporuji i primem z Ruskyho systemu Glonass apopripade pokdu spusti tak i Galileo. Jinak ja zacinal s puvodni eTrexem. Jinak 62 nemuzes srovnavat s eTrexem. Jednat 62 ma vetsi display a hlavne se luxusne ovlada v rukavicich. Jinak nejlepsi co sme mel byla asi Colorado skoda ze nepokracovali
x trex ma len o 1 cm nizsi. sirka by mala byt rovnaka. ono mne sa to zda male obe. ale 62 ma o hodne vyssiu cenu
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
Mam ji jako turistickou, tam je to ok (zvlast vyhoda Glonassu, ktera hodne zpresnuje a zrychluje hledani). Na moto kvuli mrnavemu displayi nepouzitelne...