U R1150GS po startu, běží na volnoběh svítí kontrolka dobíjení, zhasne po přidání plynu a pak už na volnoběh nesvítí - je to normální, nebo je něco špatně ? - třeba uhlíky v alternátoru atd.
bobGS napsal:
U R1150GS po startu, běží na volnoběh svítí kontrolka dobíjení, zhasne po přidání plynu a pak už na volnoběh nesvítí - je to normální, nebo je něco špatně ? - třeba uhlíky v alternátoru atd.
Občas mi to taky udělá a žiju v domnění, že je to tak správně. Resp. potom nesvítí, takže dobíjí a to mě stačí ke štěstí. Představuju si to, že asi potřebuje překonat nějaké otáčky aby začala dobíjet
Mě to na 1100 dělá taky, podle mě je to normální, řekl bych že se musí překonat nějaký odpor nebo dosáhnout napětí, nebo něco, podle čeho určuje ta kontrolka jestli se nabíjí a pravda je že na volnoběh ještě se svítícím světlem se baterka podle mě nebude nabíjet skoro vůbec.
mne to robi tiez,myslel som si ze to bude uz starym remenom na alternatore tak som dnes kupil novy..a citam ze tu niesom sam..ale vymenim aj tak pre istotu...
citim sa fajn..
vevis napsal:
Me ta kontrolka po nastartovani u 1100gs nesviti.Dela mi to pouze u jednoho dvouventila.A tam je to podle mne nastavenym nizkym volnobehem.
Omlouvam se,kecal jsem!Ted jsem se na to poradne dival a po nastartovani mi taky sviti.Staci trochu pridat plyn a zhasne.